Acht Digitaal - De digitale kiosk voor Kerkdorp Acht

Lief en leed in AchtHet is mogelijk om kleine geboorteberichtjes en herdenkingsberichten te plaatsen; kleine verhaaltjes over de gezinsuitbreiding of een in memoriam over een overledene. Enige voorwaarde is dat er een duidelijke binding met ons kerkdorp is; in Acht geboren, wonende of werkzaam (geweest). De lief-en- leedberichten worden na een jaar gearchiveerd. Onder het lief of leedbericht kunnen de lezers van deze site hun felicitatie kwijt of herinneringen aan de overledene ophalen. Deze reacties zullen door de redactie gecheckt worden voordat ze zichtbaar worden op de site.

Man en vrouw met pasgeboren baby
Vreugde (foto van Stephanie Pratt via Pixabay)

Digitaal lief of leed delen

Jij schrijft een klein berichtje over het kindje dat geboren is, misschien iets over jezelf en je gezin, of over de persoon die overleden is, geef in dat bericht duidelijk aan wat de binding met ons dorp is. Als je het lastig vind om een verhaaltje te schrijven geef dan belangrijke trefwoorden op, dan maken wij er met jou hulp een mooi berichtje van. Verder verwachten we dat je een passende foto meestuurt en niet in de laatste plaats je telefoonnummer zodat we je kunnen bereiken als we vragen hebben.

Hoe?

Tekst en foto stuur je naar tip@acht.nl Zet in de onderwerpregel van de e-mail dat het om een lief-en-leedbericht gaat.

In memoriam prentje in handen van oude vrouw
Herdenken … (foto van Sabine van Erp via Pixabay)

Gerelateerde berichten voor de categorie: Lief&Leed

  • Nieuws delen?

  • Heb jij een tip voor Acht Digitaal? Wij staan altijd open voor interessante nieuwsberichten en leuke evenementen rondom kerkdorp Acht.

  • Vul direct ons formulier in!

  • Acht Digitaal nieuwsbrief

  • Ontvang direct, of eens per week, een e-mail met de laatste nieuwsberichten op de site van Acht Digitaal. Blijft op de hoogte en meldt je direct aan.