Acht Digitaal - De digitale kiosk voor Kerkdorp Acht
 Werk in uitvoering

Werk in uitvoering

Geschreven door Peter Goedegebure op donderdag 17 november 2022.

Zoals iedereen in Kijk op Acht heeft kunnen lezen gaat Hans Klein Sprokkelhorst, de man achter deze website, binnenkort naar Uden verhuizen. Logisch dat hij dan ook niet meer een Achtse website bij gaat houden.
Daarom gaat Achtse Belangen (de vereniging achter de Dorpsraad) het beheer van deze website overnemen. Dit is een forse klus: de site moet naar een nieuwe hosting provider, er komen nieuwe mailboxen, enz. De planning is dat de overgang rond 22 november gaat gebeuren. Het is dan mogelijk dat de site en e-mails enige tijd niet werken, maar de meeste mensen zullen van de overgang niets merken.

Dat Achtse Belangen het beheer van de website overneemt, betekent niet dat het de site van de Dorpsraad wordt. Het blijft gewoon de site van en voor de Achtenaren. Het is de bedoeling dat de redactie zo veel mogelijk onafhankelijk blijft (al zit ikzelf in de redactie en in de Dorpsraad, maar dat is al een paar jaar zo).

Wij bedanken Hans alvast voor alles wat hij voor de website heeft gedaan en voor wat hij nu doet om de overgang mogelijk te maken.

Peter Goedegebure
namens de Dorpsraad

Eén reactie op “Werk in uitvoering”

  1. Gerard Smelt schreef:

    De verhuizing is op 22 november 2022 19h45 compleet afgewerkt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • Nieuws delen?

  • Heb jij een tip voor Acht Digitaal? Wij staan altijd open voor interessante nieuwsberichten en leuke evenementen rondom kerkdorp Acht.

  • Vul direct ons formulier in!

  • Acht Digitaal nieuwsbrief

  • Ontvang direct, of eens per week, een e-mail met de laatste nieuwsberichten op de site van Acht Digitaal. Blijft op de hoogte en meldt je direct aan.