Digitaal Acht - De digitale kiosk voor Kerkdorp Acht
 Vitaliteitsdag 13 december

Vitaliteitsdag 13 december

Geschreven door Peter Goedegebure op dinsdag 14 november 2023.

Gratis gezondheidscheck voor 65+-ers in Eindhoven

Op zoek naar een gratis gezondheidscheck en extra informatie over gezondheid en voeding? 65+ -er? Meld je dan aan voor de Vialiteitsdag op woensdag 13 december in het Dorpshuis in Acht. Alle deelnemers ontvangen een gezondheidsrapport inclusief een persoonlijk advies. Interesse? Aanmelden kan via de website vitaliteit.eindhoven.site

Woensdag 13 december

Voor Eindhoven de eerste uit hopelijk een lange rij van vitaliteitsdagen. We beginnen met een eerste vitaliteitsdag in Eindhoven-Acht. Het komende jaar worden ook in andere wijken vitaliteitsdagen aangeboden. Laat gerust weten als je interesse hebt om nu of later eens aan te sluiten.

Gezondheidsadvies op maat

Iedereen verlaat de check met een persoonlijk rapport en een advies op maat. Denk hierbij aan voedingstips, beweegadvies of een afspraak bij de podotherapeut.
Er wordt onder meer gekeken naar bloeddruk, conditie, BMI en voetafwikkeling.
Het gaat niet alleen om het meten van fysieke aspecten, maar ook over de mentale gezondheid.

Vragen?

Wilt u meer informatie of bent u niet in de gelegenheid om via de website in te schrijven, stuur dan een e-mail naar fit@einhoven.site of neem gerust contact op met Gerard Smelt, van de Dorpsraad Acht, tel: 06 11 779 793.

De vitaliteitsdag is een initiatief van de KBO kring Eindhoven en de Dorpsraad Acht. De dag wordt verder gesteund door Seniorenvereninging KBO-Acht en Eindhoven Sport.

Logo Eindhoven sport

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • Nieuws delen?

  • Heb jij een tip voor Acht Digitaal? Wij staan altijd open voor interessante nieuwsberichten en leuke evenementen rondom kerkdorp Acht.

  • Vul direct ons formulier in!

  • Acht Digitaal nieuwsbrief

  • Ontvang direct, of eens per week, een e-mail met de laatste nieuwsberichten op de site van Acht Digitaal. Blijft op de hoogte en meldt je direct aan.