Nieuwe coördinatoren voor buurtpreventie

Nieuwe coördinatoren voor buurtpreventie

Geschreven door Daphne Jonkers-Metselaar op vrijdag 3 februari 2023.
.

Annelies Siepel en Paul van Dooren hebben na 8 jaar hun taak als coördinatoren van de Buurtpreventie neergelegd. Op 11 januari jl. droegen zij hun werkzaamheden over aan een nieuw team bestaande uit Ian Kellock, Ineke van Zomeren, Thérèse Huppertz en Jan Schaffers.

Tijdens de feestelijke overdracht werd er met de buurtpreventen teruggekeken op alle activiteiten en resultaten die behaald zijn. Paul en Annelies hebben de lat hoog gelegd. Het is niet voor niets dat deze groep besloten heeft om de kar met vier personen te trekken.  Er zijn steeds terugkerende vergaderingen met ambtenaren en politie, er is materiaal dat beheerd wordt, er een vakantieservice en niet in de laatste plaats een rooster dat maandelijks opgesteld moet worden.

Na het officiële gedeelte en de uitwisselingen van warme woorden was er tijd voor informeel kennismaken met het nieuwe team.

V.l.n.r. Jan, Thérèse, Ineke en Ian

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • Nieuws delen?

  • Heb jij een tip voor Acht Digitaal? Wij staan altijd open voor interessante nieuwsberichten en leuke evenementen rondom kerkdorp Acht.

  • Vul direct ons formulier in!

  • Acht Digitaal nieuwsbrief

  • Ontvang direct, of eens per week, een e-mail met de laatste nieuwsberichten op de site van Acht Digitaal. Blijft op de hoogte en meldt je direct aan.