Webredactie uitgebreid!

Geschreven door Daphne Jonkers-Metselaar op vrijdag 18 november 2022.
.

De webredactie van Acht Digitaal blijft voorlopig toch driekoppig!

Selfie van de drie personen

Sander, Daphne en Peter

Sander van der Aa komt oorspronkelijk uit Gemert. Hij woont een klein jaar in Acht samen met zijn partner Marloes en hun beide zonen. Het bericht, dat onze ‘founding father’ en webmaster Hans Klein Sprokkelhorst Acht en de website, gaat verlaten was voor hem aanleiding om zijn interesse voor de site kenbaar te maken: ‘In het verleden heb ik me beziggehouden met vormgeving en website-ontwerp. Het lijkt me dan ook leuk dit weer een beetje op te pakken.’

Zo’n spontaan bericht kun je natuurlijk niet naast je neerleggen. Zeker niet toen bleek dat deze technische man zich ook hard wil maken om de site te helpen vullen. Dus ook als Hans er dadelijk echt mee stopt blijven er voldoende mensen die het nieuws van en voor Achtenaren digitaal verspreiden.

 

De afdeling techniek is met de komst van Sander sterk oververtegenwoordigd. Dus nóg een spontane aanmelding, maar dan van iemand die van nieuws vergaren en teksten redigeren houdt, zouden we geweldig vinden!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • Nieuws delen?

  • Heb jij een tip voor Acht Digitaal? Wij staan altijd open voor interessante nieuwsberichten en leuke evenementen rondom kerkdorp Acht.

  • Vul direct ons formulier in!

  • Acht Digitaal nieuwsbrief

  • Ontvang direct, of eens per week, een e-mail met de laatste nieuwsberichten op de site van Acht Digitaal. Blijft op de hoogte en meldt je direct aan.