Uitnodiging politiek debat Woensel Noord

Uitnodiging politiek debat Woensel Noord

Geschreven door Peter Goedegebure op donderdag 3 februari 2022.
.

Bron: tln.nl

Op 16 maart zijn er gemeenteraadsverkiezingen. Om mensen te helpen met hun keuze, organiseert Bewonersplatform Woensel Noord, in samenwerking met de Dorpsraad, een politiek debat.
Er komen een aantal belangrijke onderwerpen voor de wijken in Woensel Noord (waar Acht ook onder valt) aan de orde. Een gespreksleider zal daartoe vertegenwoordigers van politieke partijen, die in maart aan de gemeenteraadsverkiezingen meedoen, die onderwerpen voorleggen.
Ook zal er de mogelijkheid zijn om vragen vanuit het publiek in de zaal, hen voor te leggen.

Het politieke debat is op woensdagavond 16 februari in de zaal van Heidehonk aan de Noordzeelaan 35 in Woenselse Heide. Aanvang 19.30 uur, zaal open vanaf 19.00 uur.

In verband met corona is het aantal bezoekers beperkt en daarom is het noodzakelijk om vooraf aan te melden. Dit kan per mail naar: secretariaat@bewonersplatformwn.nl. Dit graag voor 11 februari.

Tijdens de bijeenkomst zullen de corona richtlijnen gevolgd worden, QR code bij binnenkomst en het dragen van een mondmasker tijdens verplaatsingen binnen de ruimte. Bij binnenkomst wordt u een kopje koffie aangeboden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • Nieuws delen?

  • Heb jij een tip voor Acht Digitaal? Wij staan altijd open voor interessante nieuwsberichten en leuke evenementen rondom kerkdorp Acht.

  • Vul direct ons formulier in!

  • Acht Digitaal nieuwsbrief

  • Ontvang direct, of eens per week, een e-mail met de laatste nieuwsberichten op de site van Acht Digitaal. Blijft op de hoogte en meldt je direct aan.