Acht Digitaal - De digitale kiosk voor Kerkdorp Acht
 Terugblik op geslaagde kerstmarkt!

Terugblik op geslaagde kerstmarkt!

Geschreven door Daphne Jonkers-Metselaar op dinsdag 13 december 2022.
Zondag liet het weer zich van zijn beste winterse kant zien. Met een continue stroom van bezoekers aan de kerstmarkt tot gevolg. Hierdoor ontstond een gemoedelijke sfeer en kunnen de organisatoren van de kerstmarkt terugkijken op een zeer goed bezocht evenement.
Veel bezoekers op de kerstmarktEr werd thee, sieraden en babyspulletjes en veel handgemaakte cadeauartikelen verkocht. Er was een breed aanbod van kerstversieringen. De inwendige mens kon ook op verschillende plekken aan zijn trekken komen; je kon wat drinken bij de Achtse Revue en er werd bij andere kramen soep en vis verkocht. Daarnaast waren er nog kramen
van Achtse organisaties zoals Stichting Jeugdbelangen Acht en Scouting Albert Schweizer.
Kinderen konden op de foto met de vriendelijke kerstman. Er  was live kerstmuziek door een blaaskapel. In de kerk werd er volop gezongen en kon je pannenkoeken eten. Daarmee is een mooi bedrag opgehaald voor de school!
De organisatoren van Kracht op Acht hebben tot nu toe alleen maar positieve reacties gehad. Zelfs de webredactie, die niets met de organisatie te maken heeft, ontving een heel aardig compliment: “Gemoedelyke sfeer met vrome inzet van kraamstandbouwers en lieflyke gadgetaanbieders.”
Wil jij volgend jaar ook mee doen met de kerstmarkt of heb je een leuk idee voor volgend jaar? Of misschien wil jij je feedback rechtstreeks doorgeven? Stuur dan een e-mail naar kerstmarktopacht@outlook.com. De eerste aanmeldingen van kraamhouders voor volgend jaar zijn al binnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • Nieuws delen?

  • Heb jij een tip voor Acht Digitaal? Wij staan altijd open voor interessante nieuwsberichten en leuke evenementen rondom kerkdorp Acht.

  • Vul direct ons formulier in!

  • Acht Digitaal nieuwsbrief

  • Ontvang direct, of eens per week, een e-mail met de laatste nieuwsberichten op de site van Acht Digitaal. Blijft op de hoogte en meldt je direct aan.