Digitaal Acht - De digitale kiosk voor Kerkdorp Acht
 Sylvia van der Burg is Achtenaar van het jaar 2021

Sylvia van der Burg is Achtenaar van het jaar 2021

Geschreven door Peter Goedegebure op donderdag 22 juli 2021.

Maandag 19 juli was er een Openbare Dorpsraadsvergadering in het dorpshuis. Tijdens deze vergadering zijn de genomineerden voor de titel ‘Achtenaar van het jaar’ gepresenteerd: Sylvia van der Burg en Guido Wilmes. Meer over hen weten lees Stem op de Achtenaar van het jaar .

Helaas kon Guido, in verband met zijn werk, niet aanwezig zijn. Daarom werd hij aan de hand van een fotocollage gepresenteerd. Sylvia werd voor het voetlicht gebracht door een korte bloemlezing over haar activiteiten.

In totaal zijn er 62 geldige stemmen uitgebracht. Dit is een redelijk aantal voor deze eerste verkiezing. We hopen dat er volgend jaar nog meer mensen hun stem uitbrengen. Eigenlijk zijn beide genomineerden winnaars omdat er bij hun nominatie zulke mooie dingen over hen geschreven zijn. Maar als je een verkiezing uitschrijft dan moet er toch iemand als eerste uit de bus komen.

De winnaar is …

Sylvia van der Burg

Beide genomineerden hebben een oorkonde gekregen en een waardebon.

Maar alleen de winnares ontving de trofee.

Sylvia, van harte gefeliciteerd, je hebt het verdiend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • Nieuws delen?

  • Heb jij een tip voor Acht Digitaal? Wij staan altijd open voor interessante nieuwsberichten en leuke evenementen rondom kerkdorp Acht.

  • Vul direct ons formulier in!

  • Acht Digitaal nieuwsbrief

  • Ontvang direct, of eens per week, een e-mail met de laatste nieuwsberichten op de site van Acht Digitaal. Blijft op de hoogte en meldt je direct aan.