Samen aan Tafel

In navolging op het succes in andere wijken is de Dorpsraad een initiatief gestart om periodiek een maaltijd te organiseren voor alleenstaande ouderen die op Acht wonen.
De dorpsraad heeft geroepen: ‘als de eerste 20 aanmeldingen binnen zijn gaat het door’, en nu is het zover; er zijn bijna 30 aanmeldingen (zowel dames als heren ). De eerste gezamenlijke maaltijd is op donderdag 27 oktober.
De middag begint om 16:00 uur met ontvangst met koffie.

Het is voor ons spannend hoeveel deelnemers we de eerste keer kunnen begroeten. Aanmelding vooraf (liefst zo spoedig mogelijk) is noodzakelijk. Aanmelden kan:

  • via de website samen.hulp.site.
  • door een mail te sturen naar gerard.smelt@gmail.com.
    Vermeld uw naam adres en telefoonnummer en of je alles kan eten, of dat er beperkingen zijn (dieet, allergie).
  • door een briefje in de bus te doen op de Bert Kemplaan 13.
    Vermeld uw naam adres en telefoonnummer en of je alles kan eten, of dat er beperkingen zijn (dieet, allergie).
  • door een inschrijfformulier in te vullen tijdens een inloopmiddag. De inloopmiddagen zijn iedere dinsdagmiddag van 14:00 tot 17:00 uur in het dorpshuis, behalve in de periode van 23 juli tot en met 14 augustus want dan is het dorpshuis wegens vakantie gesloten.

Het is de bedoeling dat de deelnemers zelf de kosten van de maaltijd betalen, maar voor deze eerste maaltijd is de eigen bijdrage slechts € 5.

Om dit tot een succes te maken hebben we deelnemers nodig, maar ook vrijwilligers die willen helpen met dit hopelijk periodieke gebeuren (2 tot 6 keer per jaar ).
Aanmelden als vrijwilliger kan ook via de website samen.hulp.site.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.