Oranje jeu-de-boulesfestijn Acht

Jeu-de-boulestournooi op Koningsdag woensdag 27 april 2022

Na twee jaar stil te hebben gezeten pakken wij de draad weer op om het Oranje jeu-de-boules festijn weer te organiseren om de deelnemers weer een leuke en sportieve dag te geven. Wij zijn er klaar voor U ook! Menig onder ons gaan deze datum noteren en gaan de ballen alvast poetsen om aan dit festijn deel te nemen.

En geef ze eens ongelijk, want het is een leuke happening om samen met elkaar een leuke, en op een sportieve manier invulling te kunnen geven deze dag.

Mocht je ook deze uitdaging aan willen gaan dan nodigen wij je van harte uit om aan dit recreanten doublettentoernooi deel te nemen. Dit festijn op Acht is al jaren een groot succes bij boulers uit alle windstreken. Zelfs spelers van over de grens nemen met veel plezier deel aan dit toernooi.

Op verschillende ondergronden wordt er gespeeld hierdoor maakt iedereen evenveel kans op een prijs. Ons motto is dan ook:  “Meedoen is belangrijker dan winnen, stil zitten is ook niets gedaan!”

Aanmelden c.q. inschrijven kan op de dag zelf van 9.30 tot 10.20 uur in het Dorpshuis Acht, Lekstraat 4 Tel.nr. 040-2621406 Aanvang van het toernooi 10.30 uur. De te winnen prijzen zijn in waardebonnen. De kosten bedragen € 10,00 per doubletten (betaling bij inschrijving).

Voor informatie en inschrijving kunt u terecht bij:
Nico van der Heijden
Tel.nr. 040-2623718­ of 06-22735694
E-mail : n.vanderheijden53@chello.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.