Acht Digitaal - De digitale kiosk voor Kerkdorp Acht
 Oranje Jeu de Boules festijn Acht

Oranje Jeu de Boules festijn Acht

Geschreven door Sander op maandag 18 maart 2024.

Op Koningsdag zaterdag 27 april 2024 is het weer zo ver; dit festijn is op Acht al 32 jaar een groot succes bij Jeu de Boules spelers en recreanten uit alle windstreken. Zelfs deelnemers van over de grens nemen hier graag met plezier aan deel. Er wordt op verschillende ondergronden gespeeld zodat iedereen evenveel kans maakt op een prijs. Wij streven erna om alle deelnemers weer een gezellige en sportieve dag te bezorgen. Wij zijn er klaar voor U ook?

Ons motto is dan ook: “Meedoen is belangrijker dan winnen,want stil zitten is ook niets gedaan!” Mocht je ook deze uitdaging aan willen gaan dan nodigen wij je van harte uit om aan dit recreanten doubletten toernooi deel te nemen.

Aanmelden c.q. inschrijven kan op de dag zelf van 9.30 tot 10.20 uur in het Dorpshuis Acht, Lekstraat 4 Tel.nr. 040-2621406. Aanvang van het toernooi 10.30 uur

De te winnen prijzen zijn in waardebonnen. De kosten bedragen € 10,00 per doubletten (betaling bij inschrijving).

Voor informatie en inschrijving kunt u terecht bij: Nico van der Heijden. Tel.nr. 040-2623718 / 06-22735694 E-mail : n.vanderheijden53@chello.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • Nieuws delen?

  • Heb jij een tip voor Acht Digitaal? Wij staan altijd open voor interessante nieuwsberichten en leuke evenementen rondom kerkdorp Acht.

  • Vul direct ons formulier in!

  • Acht Digitaal nieuwsbrief

  • Ontvang direct, of eens per week, een e-mail met de laatste nieuwsberichten op de site van Acht Digitaal. Blijft op de hoogte en meldt je direct aan.