Acht Digitaal - De digitale kiosk voor Kerkdorp Acht
 Oproep aan de slachtoffers van het extreem hoge grondwaterpeil in de gemeente Eindhoven e.o.

Oproep aan de slachtoffers van het extreem hoge grondwaterpeil in de gemeente Eindhoven e.o.

Geschreven door Peter Goedegebure op donderdag 4 juli 2024.

Achtenaar Wopke Jousma heeft veel last van grondwater in zijn kruipruimte. Hij moet dit met pompen onder controle houden. Omdat Wopke vast niet de enige is met dit grondwaterprobleem, plaatst hij de volgende oproep.

Hierbij roep ik medeslachtoffers op, om zich aan te sluiten bij een opstart van een gezamenlijke aanklacht tegen de gemeente Eindhoven vanwege het niet nakomen van haar zorgplicht met betrekking tot dit onderwerp en alle gevolgen die dat heeft. Een deel van u heeft zich al gemeld naar aanleiding van de weekendeditie van het Eindhovens Dagblad van 8 juni.

Het is de bedoeling deze actie uit te voeren met hulp van een, gekwalificeerde reeds betrokken, jurist en een aan te trekken deskundige. De kosten voor hun inzet worden gezamenlijk gedragen.

Bij voldoende deelname zullen wij, in overleg, een bestuur samenstellen, dat verantwoordelijk is voor het opstellen van een reglement, de uitvoering en de voortgangsrapportering aan alle participanten.

U kunt uw deelname melden aan:

Wopke Jousma (wopkejousma@gmail.com)
Voor eventuele toelichting kunt u mij bellen op nr. 06 2251 4317

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • Nieuws delen?

  • Heb jij een tip voor Acht Digitaal? Wij staan altijd open voor interessante nieuwsberichten en leuke evenementen rondom kerkdorp Acht.

  • Vul direct ons formulier in!

  • Acht Digitaal nieuwsbrief

  • Ontvang direct, of eens per week, een e-mail met de laatste nieuwsberichten op de site van Acht Digitaal. Blijft op de hoogte en meldt je direct aan.