Onderzoek naar slaapkwaliteit rond Eindhoven Airport

Onderzoek naar slaapkwaliteit rond Eindhoven Airport

Geschreven door Peter Goedegebure op vrijdag 2 juli 2021.
.


Slaapt u als een roos of ligt u wakker van vliegverkeer?
Doe mee aan een onderzoek naar slaapkwaliteit rond Eindhoven Airport.

Voor een onderzoek naar het effect van vliegverkeer op de slaapkwaliteit zijn we op zoek naar mensen die in de omgeving van Eindhoven Airport wonen. Met uw deelname draagt u bij aan kennis over de invloed van luchtverkeer op de slaapkwaliteit. Het onderzoek is opgezet door de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e), ondersteund door het Centrum voor Slaapgeneeskunde Kempenhaeghe, Belangenbehartiging Omwonenden Welschap (BOW) en Stichting Leefbaarheid Luchthaven Eindhoven (SLLE).

Woont u binnen een straal van 30 km rond Eindhoven Airport en bent u 18 jaar of ouder?

Dan kunt u deelnemen aan het onderzoek naar de invloed van vliegverkeer op de slaapkwaliteit. U vult dagelijks een slaapdagboek in via een app op uw telefoon of tablet. Uw informatie over slaap zal later anoniem gekoppeld worden aan gegevens over het luchtverkeer. Deelname is vrijwillig, en kan te allen tijde worden gestopt. Alle gegevens worden anoniem verwerkt en opgeslagen in een beveiligd systeem.

Voor meer informatie en aanmelden: www.slaaponderzoekeindhoven.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • Nieuws delen?

  • Heb jij een tip voor Acht Digitaal? Wij staan altijd open voor interessante nieuwsberichten en leuke evenementen rondom kerkdorp Acht.

  • Vul direct ons formulier in!

  • Acht Digitaal nieuwsbrief

  • Ontvang direct, of eens per week, een e-mail met de laatste nieuwsberichten op de site van Acht Digitaal. Blijft op de hoogte en meldt je direct aan.