Acht Digitaal - De digitale kiosk voor Kerkdorp Acht
 Meer over Geldmaat

Meer over Geldmaat

Geschreven door Daphne Jonkers-Metselaar op donderdag 26 januari 2023.

Remco van Doorn, oud-voorzitter van de Dorpsraad heeft genoeg contacten. Daarom kon hij ons het volgende laten weten.

“Geldmaat is inmiddels begonnen met het uitrollen de zogenaamde Geldmaatwinkels in de grotere centra van Nederland. In Eindhoven is in het winkelgebied Woensel zo’n Geldmaatwinkel geopend en ook in het centrum van Eindhoven is Geldmaat op zoek naar zo’n locatie.

Voordeel van zo’n Geldmaatwinkel is dat alle chartale diensten kunnen worden aangeboden onder 1 dak (binnen dus) met een ruime openstelling (van 07.00 uur tot 22.00).

Dat betekent ook dat Geldmaat haar automatenpark in andere gebieden optimaliseert en dat automaten die niet in een winkelgebied staan en waar weinig gebruik van wordt gemaakt weggehaald worden.

Inwoners uit Kerkdorp Acht zijn sowieso voor alle andere diensten ook aangewezen op omliggende winkelcentra en daar vinden inwoners uiteraard wel automaten (Achtse Barrier en Biarritzplein).”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • Nieuws delen?

  • Heb jij een tip voor Acht Digitaal? Wij staan altijd open voor interessante nieuwsberichten en leuke evenementen rondom kerkdorp Acht.

  • Vul direct ons formulier in!

  • Acht Digitaal nieuwsbrief

  • Ontvang direct, of eens per week, een e-mail met de laatste nieuwsberichten op de site van Acht Digitaal. Blijft op de hoogte en meldt je direct aan.