Kerkkoor

Geschreven door Hans. Klein Sprokkelhorst op donderdag 7 maart 2019.
.

Kerkmuziek saai ? Kom nou!! Iedere week, op dinsdagavond, zijn er zo’n 25 zangers en zangeressen aan het repeteren in het zaaltje naast de kerk, die enorm veel plezier beleven aan de mogelijkheid om juist deze muziek te zingen. Het is een heel dankbare taak, om die muziek te laten horen die bij een bepaalde gelegenheid, of een bepaald gedeelte van het kerkelijk jaar past. Soms zal dat ingetogen zijn, maar het kan ook uitbundig, zelfs vrolijk zijn.

Zo heeft het koor werken op het repertoire staan van componisten als: Mozart, Schubert Haydn en Diabelli waar de (roomse) blijheid van afstraalt.

Deze werken vragen echter vaak om een goede bezetting van de verschillende stemmen. Om ze nog beter te kunnen uitvoeren zou het koor best wel een aantal nieuwe leden kunnen gebruiken! Zet daarom die schroom eens van u af en kom eens luisteren op onze repetitie  op donderdagavond van 19.45 uur tot ongeveer 22.00 uur. In de pauze waar altijd  (gratis) een kopje koffie wordt gedronken (met vaak iets erbij), kunt u dan eens een gesprekje aanknopen met een van onze leden, om ook van hen eens te vernemen hoe prettig het is, om van dit koor lid te zijn.

Zet die stap eens!Gemengd Kerkkoor St. Antonius AbtJ. Bun-Putters, secretaris040-2624774

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • Nieuws delen?

  • Heb jij een tip voor Acht Digitaal? Wij staan altijd open voor interessante nieuwsberichten en leuke evenementen rondom kerkdorp Acht.

  • Vul direct ons formulier in!

  • Acht Digitaal nieuwsbrief

  • Ontvang direct, of eens per week, een e-mail met de laatste nieuwsberichten op de site van Acht Digitaal. Blijft op de hoogte en meldt je direct aan.