Informatiebijeenkomst tijdelijke schoollocatie

Informatiebijeenkomst tijdelijke schoollocatie

Geschreven door Daphne Jonkers-Metselaar op woensdag 8 maart 2023.
.

Op donderdag 16 maart vanaf 20.00 is er een openbare informatiebijeenkomst in het Dorpshuis over de tijdelijke locatie voor de school. 

Tijdelijke huisvesting

Situatieschets van tijdelijke bouw op grasveld

situatieschets

Deze tijdelijke huisvesting voor Sint Antonius Abt op het Merwedeveld biedt ruimte voor de onder- én bovenbouw. Hierdoor krijgen de kinderen de komende jaren vanuit één schoolgebouw samen les. De ingang van de school komt aan de Volkerak. Het hele terrein wordt aan 3 kanten omheind met een laag hek (120 cm) en blijft openbaar toegankelijk, in ieder geval buiten de schooluren. Het speeltuintje, skatepark en basketbalveld blijven in tact. Ook lijkt er een bescheiden ruimte beschikbaar te blijven om de veel gebruikte voetbalgoaltjes te herplaatsen.

Start werkzaamheden

De eerste werkzaamheden zijn voorzien voor de week van 13 maart 2023. Het bouwschema laat zien dat de units in twee delen geplaatst zullen worden te beginnen in de week van 27 maart. Het streven is dat vanaf 22 april begonnen wordt met het inhuizen. Op voorwaarde dat er niets tegenzit.

Lees meer over de stand van zaken in de Wijkinfo die verspreid wordt in de straten direct rondom het Merwedeveld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • Nieuws delen?

  • Heb jij een tip voor Acht Digitaal? Wij staan altijd open voor interessante nieuwsberichten en leuke evenementen rondom kerkdorp Acht.

  • Vul direct ons formulier in!

  • Acht Digitaal nieuwsbrief

  • Ontvang direct, of eens per week, een e-mail met de laatste nieuwsberichten op de site van Acht Digitaal. Blijft op de hoogte en meldt je direct aan.