Hypotheker-Beekloop 20 april a.s

Hypotheker-Beekloop 20 april a.s

Geschreven door Daphne Jonkers-Metselaar op vrijdag 15 april 2022.
.

Op 20 april organiseert Eindhoven Atletiek de 66e (!) editie van de Hypotheker-Beekloop. De recreatieve loop is al vele jaren bijzonder populair bij hardlopers uit de regio Eindhoven. Het parcours gaat over het prachtige terrein van GGzE locatie de Grote Beek en gaat langs veel mooie historische gebouwen, de nodige dieren en natuurschoon.
Met afstanden van 4,8, 12 en 16 km is er een geschikte afstand voor iedereen. Er staan 4 muziekbands langs de kant om de gezellige sfeer te versterken. Er is alleen maar voorinschrijving via www.inschrijven.nl en op de dag zelf kan er niet meer worden ingeschreven. De kosten bedragen € 8,50 inclusief een herinneringsmedaille.

De start van de 4 en 16 km is om 19.00 uur en die van de 8 en 12 km om 19.10 uur Alle informatie met o.a. een leuke aftermovie van een van de laatste edities is te vinden op www.beekloop.nl

Voor eventuele vragen kun je terecht bij Joop Broeders via joop.broeders@gmail.com of 06-12422389

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Nieuws delen?

  • Heb jij een tip voor Acht Digitaal? Wij staan altijd open voor interessante nieuwsberichten en leuke evenementen rondom kerkdorp Acht.

  • Vul direct ons formulier in!

  • Acht Digitaal nieuwsbrief

  • Ontvang direct, of eens per week, een e-mail met de laatste nieuwsberichten op de site van Acht Digitaal. Blijft op de hoogte en meldt je direct aan.