Acht Digitaal - De digitale kiosk voor Kerkdorp Acht

Halloween 2022

Geschreven door Hans. Klein Sprokkelhorst op maandag 19 september 2022.

ZATERDAG 5 NOVEMBER 2022 HALLOWEEN IN ACHT

Als oranje pompoenen je grijnzend aankijken, als kleine snoep plunderende griezels de straten onveilig maken, als huizen veranderd zijn in spookhuizen, als je weerwolven, heksen, zombies en ander gespuis zomaar op straat tegenkomt, dan weet je:

het is Halloween in Acht.

Wat gaan we doen?

Ook dit jaar laten we Acht weer griezelen met een Trick or Treat tocht. De tocht gaat langs 3 verschillende routes (groen, oranje-geel of rood) met huizen herkenbaar aan de Halloween flyer. Hier kun je aanbellen en een lekkere verrassing halen. Routes lopen kan tussen 18.00 uur en 19.30 uur en tussen 19:30 uur en 20:30 uur.

NIEUW: een extra verrassingsroute op de Maasstraat

 Klinkt goed! Hoe doe ik mee?

Ben je tussen de 2 en 14 jaar oud, meld je dan aan door een mail met je naam en leeftijd te sturen naar partycreeps8@gmail.com. Deelname is €1,- per kind. Inschrijven kan tot en met 29 oktober 2022. Houd ook onze Facebook en Insta in de gaten!

Ik woon langs één van de routes, hoe doe ik mee met mijn huis?

Je ontvangt begin oktober een brief en een flyer in je brievenbus. Als je graag mee wilt doen als (griezel) huis, dan hang je simpelweg de flyer voor je raam. Zo weten de deelnemende kinderen dat ze kunnen aanbellen voor een lekkere traktatie.

Hoe eerder de flyer hangt, hoe groter de voorpret!

Ik woon niet langs de routes maar griezel wel graag mee!

Ja, leuk! Zoek een plekje langs de routes en wacht daar de kinderen op. Helemaal top als je verkleed bent of als je je plekje griezelig aankleedt met een vuurkorfje o.i.d.

Hoe lopen de routes?

  • Oranje-geel: Lekstraat-langs Hof van Acht-Leistraat-Roerstraat (doodlopend stukje)-Swalmstraat-Waverstraar-Vliststraat-Nierstraat, Rijnstraat
  • Groen: Waalstraat (even nrs)-Spaarnestraat-Zaanstraat-Alblasstraat (heen en terug)-Zaanstraat-Maasstraat (tegenover school)
  • Rood: Waalstraat (oneven nrs)-Merwedestraat-Volkerak-Griftlaan Raamstraat-doodlopend stukje Scheldestraat en Scheldestraat
  • Extra voor iedereen: Maasstraat beginnend naast de boerderij

Enthousiast geworden en wil je helpen? Graag! Stuur een mailtje naar partycreeps8@gmail.com

TOT ZIENS OP 5 NOVEMBER 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • Nieuws delen?

  • Heb jij een tip voor Acht Digitaal? Wij staan altijd open voor interessante nieuwsberichten en leuke evenementen rondom kerkdorp Acht.

  • Vul direct ons formulier in!

  • Acht Digitaal nieuwsbrief

  • Ontvang direct, of eens per week, een e-mail met de laatste nieuwsberichten op de site van Acht Digitaal. Blijft op de hoogte en meldt je direct aan.