Digitaal Acht - De digitale kiosk voor Kerkdorp Acht
 Ga de uitdaging aan en doe mee aan de Mispelhoef Zomerloop!

Ga de uitdaging aan en doe mee aan de Mispelhoef Zomerloop!

Geschreven door Daphne Jonkers-Metselaar op vrijdag 12 mei 2023.

Op woensdag 21 juni staat de 10e versie van de Mispelhoefloop op de agenda. De eerdere edities vonden altijd in de winter plaats. We hebben ervoor gekozen om te gaan voor de “Mispelhoef Zomerloop”. Deze vindt plaats op woensdagavond 21 juni, wat op de eerste dag van de zomer is. Een mooie gelegenheid om de zomer te begroeten tijdens een leuk loopevenement voor jong en oud.

Afstanden

Alle afstanden starten en finishen bij de Mispelhoef. De 6 km Trail half verhard/half onverhard gaat over een zelfs voor Eindhovenaren verrassend parcours. De 8 km (acht van Acht) bestaat uit een mooie grote ronde die gaat door het hartje van Acht. Er is vertier in de vorm van levende muziek. Er is een limiet van 250 deelnemers per afstand.

Om het recreatieve karakter te benadrukken wordt er geen uitslag opgemaakt. Er hangt wel een tijdsklok waarop je de gelopen tijd af kunt lezen.

Loop jij ook gezellig mee?

Er kan worden ingeschreven via www.inschrijven.nl Op de dag zelf is inschrijven niet meer mogelijk. Meedoen kost € 10,00. Je krijgt een medaille ter herinnering. Bij de inschrijving kun je eventueel ook nog een vrijwillige donatie doen voor Stichting Leergeld Eindhoven.

De start van de 6 km is om 19.30 uur en de start van de 8 km is om 20.15 uur. Na afloop is er gelegenheid om gezellig na te praten bij de Mispelhoef

Meer weten? Mail of bel Joep Broeders (06 12 42 23 89)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • Nieuws delen?

  • Heb jij een tip voor Acht Digitaal? Wij staan altijd open voor interessante nieuwsberichten en leuke evenementen rondom kerkdorp Acht.

  • Vul direct ons formulier in!

  • Acht Digitaal nieuwsbrief

  • Ontvang direct, of eens per week, een e-mail met de laatste nieuwsberichten op de site van Acht Digitaal. Blijft op de hoogte en meldt je direct aan.