Fototentoonstelling Achtse kalender 2022

De inzendingen voor de Achtse kalender 2022 zijn binnen. Op 6 en 7 november worden deze tentoongesteld in het Dorpshuis en kunnen jullie, de Achtenaren, kiezen welke foto’s op de Achtse kalender 2022 komen. Je kan vrij inlopen van 14:00 tot 17:00 uur. En natuurlijk staat de koffie klaar en is de bar open.

De kalender

De kalender heeft het formaat A3 met een spiraal aan de bovenkant. Het bovenste deel is een van de gekozen foto’s en de onderste helft een (beschrijfbaar) maandoverzicht.

Stemmen

De bezoekers kunnen op een formuliertje een kalender samenstellen uit de inzendingen die zijn tentoongesteld. Op basis van ingeleverde “kalenders” wordt de kalender Acht 2022 samengesteld.

Bezorgers gezocht

De dorpsraad heeft besloten deze eerste editie van de kalender aan te bieden aan de bewoners van Acht.
Dit brengt ons bij een oproep voor mensen die willen helpen deze kalender, begin december, aan de huisadressen van Acht te bezorgen. Je kan je aanmelden met een mailtje naar dorpsraad@acht.nl, eventueel met vermelding van de straten die je voor je rekening wilt nemen. Aanmelden kan ook door een briefje in de bus te doen bij een van de dorpsraadsleden, of daar gewoon aan te bellen. Zie de pagina Contact Dorpsraad voor de adressen.

4 reacties:

  1. Ik bezorg ook de kijk op acht in de Amerlaan – Beerse hof – Dongenlaan en geulstraat.
    Wil de kalenders daar ook wel bezorgen.

  2. Mia en Marinus Roestenburg

    Wij willen ook wel kalenders bezorgen in onze wijk.
    Wij bezorgen Kijk op Acht in de Spaarnestraat-Roompot-Eempad-Waalstraat en Schiestraat

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.