Acht Digitaal - De digitale kiosk voor Kerkdorp Acht
 Fotogroep Acht zoekt deelnemer

Fotogroep Acht zoekt deelnemer

Geschreven door Daphne Jonkers-Metselaar op vrijdag 23 februari 2024.

Behalve Fotogroep Klick is Acht ook een piepkleine fotogroep rijk. Deze groep, die altijd uit acht deelnemers uit Acht of Achtse Barrier bestaat, heeft ruimte voor één nieuw lid.

De leden komen eens per maand bijeen om elkaars foto’s te bekijken en van positieve feedback te voorzien. We werken met een vast schema waarop ruim van te voren is vast gelegd wie wanneer de gastvrouw/-heer is en welk onderwerp die avond centraal staat. De host kiest het onderwerp van de avond. Het niveau en de interesse van de deelnemers verschilt behoorlijk. De ene fotografeert met een full frame camera, de andere een spiegelreflexcamera voorzien van de nieuwste snufjes en jullie webredacteur doet vrolijk mee met een compact cameraatje.

De bijeenkomsten zijn altijd op donderdagavond bij één van ons thuis. Af en toe gaan we er samen op uit om een hele dag te fotograferen en soms organiseren we een praktijkavond.

Heb jij zin om ons achtste lid te worden? Stuur een e-mail aan onze kartrekker Onno van Tertholen. Bij meerdere geïnteresseerden gaat onze voorkeur, gezien de samenstelling van de groep, uit naar een vrouw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • Nieuws delen?

  • Heb jij een tip voor Acht Digitaal? Wij staan altijd open voor interessante nieuwsberichten en leuke evenementen rondom kerkdorp Acht.

  • Vul direct ons formulier in!

  • Acht Digitaal nieuwsbrief

  • Ontvang direct, of eens per week, een e-mail met de laatste nieuwsberichten op de site van Acht Digitaal. Blijft op de hoogte en meldt je direct aan.