Expositie Fotogroep Klick

Fotogroep Klick exposeert op 20 en 21 januari 2018 in de grote zaal van Dorpshuis Acht. De tentoonstelling is op zaterdag geopend van 13.00 en duurt tot 17.00 uur en op zondag is de zaal open van 11.00 tot 16.30 uur. Toegang is op beide dagen gratis.

Leden van de fotogroep werken elke maand een thema uit zoals verbinding, ruimtelijk of straatfotografie. Op een clubavond presenteert iedereen zijn uitwerking in vier foto’s. Die worden dan uitgebreid besproken waarbij o.a. wordt gelet op originaliteit, creativiteit en de gebruikte techniek. De feedback van anderen helpt om de techniek te verbeteren en op nieuwe ideeën te komen.
Ook door deskundige sprekers uit te nodigen wordt aandacht besteed aan verbetering van de techniek. Zij lichten een onderwerp toe zoals het maken van HDR foto’s, werken met flitser of contemplatieve fotografie. De fotogroep gaat er ook op uit zoals naar de Abdij van Postel, de Moerputten en het Paleiskwartier in Den Bosch, het kasteel Geldrop en Museum de Pont Tilburg.

We zijn weer een jaar verder en het is tijd om de resultaten aan anderen te laten zien.
De tentoonstelling heeft geen thema. Elk fotograaf heeft een eigen presentatiebord en is vrij om zijn of haar drie favoriete foto’s hierop te tonen. Bezoekers kunnen achtergrondinformatie bij de foto’s krijgen en worden uitgenodigd een top 3 samen te stellen. De foto met de meeste stemmen komt op de uitnodiging van volgend jaar. Kinderen kunnen hun eigen top 3 maken.

Foto 1e plaats tentoonstelling 2017, door Marian van der Kallen

 

Meer informatie?
Website  www.fotogroepklick.nl,
Facebook https://www.facebook.com/fotogroepklick
E-mail fotogroepklick@live.nl
Telefoon: 06-10012005 (Hans Gruijters)

 

Hans

fotograaf, website bouwer

Reacties zijn gesloten.