Expositie Fotogroep Klick

Expositie Fotogroep Klick

Geschreven door Peter Goedegebure op dinsdag 3 januari 2023.
.

De fotografen van Fotogroep Klick staan te popelen om na twee jaar eindelijk hun mooiste foto’s aan het publiek te laten zien. Daarom organiseert Fotogroep Klick weer de expositie in het Dorpshuis. Op de expositie laat elke fotograaf drie zelfgekozen foto zien. Omdat er niet is gekozen voor een centraal thema, blijft het voor u als bezoeker meer afwisselend, leuk en interessant om de foto’s te bekijken. Tijdens de expositie zijn de fotografen aanwezig. Bezoekers krijgen achtergrondinformatie over de foto’s en worden uitgenodigd om hun ‘top 3’ samen te stellen. Kinderen mogen hun eigen ‘top 3’ maken. De door het publiek als best beoordeelde foto wordt op Facebook en op de website van de fotogroep bekend gemaakt.  Wil je meer informatie? Kijk eens op www.fotogroepklick.nl of stuur een mailtje naar fotogroepklick@live.nl.
U bent van harte welkom op zaterdag 21 januari van 13.00 tot 17.00 uur en/of op zondag 22 januari van 11.00 tot 16.30 uur. Toegang is op beide dagen gratis.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Nieuws delen?

  • Heb jij een tip voor Acht Digitaal? Wij staan altijd open voor interessante nieuwsberichten en leuke evenementen rondom kerkdorp Acht.

  • Vul direct ons formulier in!

  • Acht Digitaal nieuwsbrief

  • Ontvang direct, of eens per week, een e-mail met de laatste nieuwsberichten op de site van Acht Digitaal. Blijft op de hoogte en meldt je direct aan.