Acht Digitaal - De digitale kiosk voor Kerkdorp Acht
 dorpskwis 2021

dorpskwis 2021

Geschreven door Hans. Klein Sprokkelhorst op vrijdag 30 juli 2021.

Beste teamcaptains en trouwe deelnemers aan de dorpskwis.

Wat is het toch lastig om iets in de nabije toekomst te plannen deze tijd… zo ook met de dorpskwis. Maar we zouden het zo leuk vinden als hij wel door kan gaan! Daarom dachten we om de kwis iets verder van de vakantie af te halen en de kwisavond te zetten op vrijdagavond 15 oktober. En de feestavond te plaatsen op 6 november. Met het voorbehoud dat de kwis wel, maar de feestavond niet door zou kunnen gaan…. Omdat wij eigenlijk vinden dat die 2 met elkaar verbonden zijn, maar ook in mogelijkheden willen denken, willen we bij jullie polsen wat de animo is voor deze vorm van de kwis. De inschrijving gaat 1 augustus open en sluit 20 augustus, maar we zouden het ook fijn vinden als jullie vast iets laten weten via de app/mail. Als er te weinig animo is, schuiven we hem nl. liever door naar het voorjaar. Groeten van het Kwisteam (dat er nog steeds zin in heeft!!!)

inschrijf link

2 reacties op “dorpskwis 2021”

  1. Susan schreef:

    Leuk! Waar kunnen we inschrijven voor de quiz?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • Nieuws delen?

  • Heb jij een tip voor Acht Digitaal? Wij staan altijd open voor interessante nieuwsberichten en leuke evenementen rondom kerkdorp Acht.

  • Vul direct ons formulier in!

  • Acht Digitaal nieuwsbrief

  • Ontvang direct, of eens per week, een e-mail met de laatste nieuwsberichten op de site van Acht Digitaal. Blijft op de hoogte en meldt je direct aan.