Achtse koren zoeken nieuwe leden

Achtse koren zoeken nieuwe leden

Geschreven door Daphne Jonkers-Metselaar op woensdag 2 maart 2022.
.

Heb je zin om nu de lockdown voorbij is, weer iets leuks te doen? Neem dan eens een kijkje bij de repetities van de twee Achtse koren. Beide koren zijn op zoek naar versterking!

Cantorij St. Antonius Abt

De cantorij zingt zondags tijdens de viering in de kerk en ze repeteren iedere donderdagmorgen van 09.30 tot 12.00 uur. Omdat het koor ook zingt tijdens kerkelijke feestdagen zullen ze op 14 april te horen zijn tijdens de Witte Donderdagviering in de St. Petruskerk en met Pasen in de kerk van St. Antonius Abt.

Gospelkoor Nova Canta

Het gospelkoor zingt ongeveer 5x per jaar tijdens een gospelviering in de kerk, maar ze treden ook op bij speciale gelegenheden en op andere locaties. Zo zijn ze op 16 april tijdens de Paaswake en op 24 april tijdens de gospelviering te beluisteren. De repetities zijn op donderdagavond van 19.00 tot 21.00 uur in de kerk.

Leuk om te vermelden is dat het koor op 25 april naar Hongarije vertrekt om daar een gospelviering te zingen in de kerk van St. Gellert in Boedapest. Pastor Johan Goris zal assisteren in die viering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • Nieuws delen?

  • Heb jij een tip voor Acht Digitaal? Wij staan altijd open voor interessante nieuwsberichten en leuke evenementen rondom kerkdorp Acht.

  • Vul direct ons formulier in!

  • Acht Digitaal nieuwsbrief

  • Ontvang direct, of eens per week, een e-mail met de laatste nieuwsberichten op de site van Acht Digitaal. Blijft op de hoogte en meldt je direct aan.