Acht Digitaal - De digitale kiosk voor Kerkdorp Acht
 Acht Digitaal in een nieuw jasje

Acht Digitaal in een nieuw jasje

Geschreven door Daphne Jonkers-Metselaar op vrijdag 15 september 2023.

Na vele meetings, bijschaven en enige zweetdruppels heeft de site een nieuw uiterlijk: overzichtelijk en meer in de geest van deze tijd. Voor wat we op Acht Digitaal publiceren zijn we voor een groot deel afhankelijk van wat jullie, dorpsbewoners, ons aanleveren. Op het uiterlijk hebben hebben we 100% invloed.

Het afgelopen jaar is de redactie op de achtergrond druk bezig geweest. We keken kritisch naar de inhoud en menustructuur. We bespraken wat we wel en niet op de site willen publiceren en we keken waar er winst te behalen is.

De conclusie was dat de indeling en menustructuur (inhoudsopgave) alleen op kleine punten verbeterd hoefde te worden. Aan de achterkant kon de site wel een stofkam gebruiken. Maar de grootste verandering is dus direct in het oog springend; het nieuwe uiterlijk.

We zijn heel zorgvuldig te werk gegaan, maar het zou best kunnen dat we iets over het hoofd gezien hebben. Mis je een link, werkt er iets niet naar behoren? Laat het ons weten via tip@acht.nl.

Een website is nooit af. We zullen blijven schaven aan de site, en gaan door zoals jullie van ons gewend zijn!

De Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • Nieuws delen?

  • Heb jij een tip voor Acht Digitaal? Wij staan altijd open voor interessante nieuwsberichten en leuke evenementen rondom kerkdorp Acht.

  • Vul direct ons formulier in!

  • Acht Digitaal nieuwsbrief

  • Ontvang direct, of eens per week, een e-mail met de laatste nieuwsberichten op de site van Acht Digitaal. Blijft op de hoogte en meldt je direct aan.