Aanmelden voor “Samen aan tafel”

Aanmelden voor “Samen aan tafel”

Geschreven door Sander van der Aa op vrijdag 24 februari 2023.
.

25 Mei 2023  een volgende “samen aan Tafel”

“samen aan Tafel” : voldoet aan een behoefte dat blijkt wel. Hulde aan allen die dit mogelijk maken:  Dankbare gasten, vermoeide vrijwilligers en bereidwillige middenstanders.

Wie kan er meedoen

‘Samen aan Tafel’ was oorspronkelijk bedoeld voor alleenstaande ouderen (in de praktijk vanaf 70 jaar) uit Acht om onder het genot van een verzorgde maaltijd contacten te leggen met anderen uit Acht. We accepteren nu ook stelletjes. Omdat we slechts een beperkt aantal deelnemers per keer aankunnen, houden we ons het recht voor om daarvoor een aparte ‘Samen aan Tafel’ middagen te organiseren.

Aanmelden

Als u al bekend bent van een vorige ‘Samen aan Tafel dan kunt u zich aanmelden door overmaking van uw eigen bijdrage voor 10 mei 2024. U bent dan verzekerd van een plekje. U bent dan van harte welkom voor de volgende “samen aan Tafel”  maaltijd op donderdag 25 mei 2023 om 16:00 in het Dorpshuis. ( Inloop is vanaf 15:45. )

Als u nog niet aan een ‘Samen aan Tafel’ hebt deelgenomen dan moet u zich eerst te registreren. Dat kan op twee manieren:

  • bij de inloopmiddag (elke dinsdagmiddag vanaf 14.00 uur is het dorpshuis open voor een kopje drinken en een praatje)
  • of via de website https://samen.hulp.site Wij nemen dan contact met u op.

Eén reactie op “Aanmelden voor “Samen aan tafel””

  1. Hans en Thao de Laat schreef:

    Bedankt voor het gezellige en lekker etentje in het dorpshuis.organisatie het was prima verzorgd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Nieuws delen?

  • Heb jij een tip voor Acht Digitaal? Wij staan altijd open voor interessante nieuwsberichten en leuke evenementen rondom kerkdorp Acht.

  • Vul direct ons formulier in!

  • Acht Digitaal nieuwsbrief

  • Ontvang direct, of eens per week, een e-mail met de laatste nieuwsberichten op de site van Acht Digitaal. Blijft op de hoogte en meldt je direct aan.