De Zonnebloem – Bezoekgroep AchtSinds 1 januari 2011 is De Zonnebloem afdeling Acht onderdeel geworden van Stadsdeel Woensel Noord West, dat bestaat uit de bezoekgroepen Acht, Achtse Barrier/Prinsejagt en Woensel Noord.

Onze belangrijkste taak is en blijft het bezoekwerk. Daarnaast organiseren wij activiteiten voor onze gasten.
Een aantal daarvan is voor heel Woensel Noord West (WNW), bijvoorbeeld de Bedevaart naar Meerveldhoven in mei, een busreis in juni en de Nationale Ziekendag in september. Andere activiteiten zijn wijkgebonden. Ook worden er door de Regio Eindhoven van De Zonnebloem activiteiten georganiseerd waar wij aan deel kunnen nemen.

Een van onze wijkgebonden activiteiten is de kienavond. Deze worden gehouden in het Woonzorgcentrum Antonius, in zaal ‘De Amstel’.

Op deze kienavonden is iedereen welkom. De zaal is open om 19.00 uur. Het kienen begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur.

De avond wordt verzorgd door onze vrijwilligers en de opbrengst van het kienen is bestemd voor ons Zonnebloemwerk in Acht.

Wilt u meer informatie over De Zonnebloem in Acht dan kunt u contact opnemen met het secretariaat:

Maasstraat 51, 5626BB  Eindhoven
Tel. 040 – 262 36 57
E-mail: ellielathouwers@upcmail.nl

 

  • Nieuws delen?

  • Heb jij een tip voor Acht Digitaal? Wij staan altijd open voor interessante nieuwsberichten en leuke evenementen rondom kerkdorp Acht.

  • Vul direct ons formulier in!

  • Acht Digitaal nieuwsbrief

  • Ontvang direct, of eens per week, een e-mail met de laatste nieuwsberichten op de site van Acht Digitaal. Blijft op de hoogte en meldt je direct aan.