Samenstelling dorpsraad

Dorpsraad – Contact Dorpsraad – Samenstelling – Vergaderingen – Welkomstborden – Berichten


De leden van de dorpsraad stellen zich graag aan u voor:

 

Tiny Oosterbosch

Tiny Oosterbosch – Voorzitter

Geboren in 1960, gehuwd en heb een dochter.
In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij drukkerij Snep in Eindhoven.
Sinds ik op Acht woon, vanaf 1988, ben ik bij diverse Achtse verenigingen actief betrokken.
Enkele jaren geleden ben ik mij gaan verdiepen, bij een politieke partij, in de Eindhovense politiek.
Hier heb ik als Fractiemedewerker/Bestuurslid de nodige ervaring opgedaan.
Daarom wil ik mij de komende jaren met dezelfde betrokkenheid samen met de Achtenaren inzetten voor Acht.

Rubeena Sharif

Rubeena Sharif – Vicevoorzitter

Woont sinds 2014 op Acht in de Jaap Hamminglaan met man en zoon. Geboren in India, naar Eindhoven gekomen in 2009. Ik werk nu als project manager bij Medtronic in Heerlen en heb vroeger bij Philips en ASML gezeten. Vanuit het perspectief van een relatief nieuwe Achtenaar vind ik de cultuur van Acht heel mooi en interessant – vooral het enthousiasme van Achtenaren om iets te doen voor de dorpse gezelligheid is geweldig.
Door het werk voor de Dorpsraad wil ik graag nieuw perspectief brengen naar het team en het dorp – en wil graag Acht en de Achtenaren ondersteunen op het gebied van leefbaarheid.

.

Gerard Smelt

Gerard Smelt – Penningmeester

Sinds 1989 woonachtig in Acht Zuid. Geboren in 1950, maar nog steeds actief in de administratieve- en juridische dienstverlening en bedrijfsadvisering. Sinds 2014 bestuurslid van Achtse Belangen.

Ton Dekkers

Ton Dekkers  – Bestuurslid Algemene Zaken

Woont sinds 1994 in de Amerlaan. Mijn connectie met Acht dateert al van 1974 (vrouw komt uit Acht). Werkzaam (geweest) in de ICT, met name in het begroten en plannen van grote(re) IT projecten. Jaren bestuurslid (en voorzitter) geweest, nu erelid, van de Nederlandse vakvereniging NESMA. Veel Achtenaren zullen mij kennen als de man met de camera op zijn buik bij de Carnavalsoptocht, Sinterklaas en de Acht van Acht. Als lid van Fotogroep Klick neemt ik deel aan de jaarlijkse fototentoonstelling in het Dorpshuis. Daarnaast ben ik bekend als concertfotograaf op Metal concerten en organisator van het meerdaagse FemME (Female Metal Event). Ik woon al vele jaren met plezier in Acht en wil -zonder eigen belang- met de Dorpsraad de leefbaarheid in Acht steunen en een klankbuis zijn voor Acht naar buiten, zoals naar de gemeente Eindhoven.

Peter Goedegebure

Peter Goedegebure – Secretaris
Ik ben baanloos en woon al meer dan 20 jaar met plezier op Acht. Hobby’s zijn muziek, programmeren, reizen en klussen. De Dorpsraad is er om de Achtenaren te verbinden; zowel onderling als richting gemeente en de overige instanties. Zij vertegenwoordigt de Achtenaren en moet daarom hun mening steunen. Hier wil ik mij voor inzetten. De Dorpsraad kan voor begeleiding zorgen en als spreekbuis dienen naar de diverse instanties. Afhankelijk van het onderwerp zullen een aantal inwoners ook zelf actief moeten zijn.

Gerelateerde berichten voor de categorie: Dorpsraad


Dorpsraad – Contact Dorpsraad – Samenstelling – Vergaderingen – Welkomstborden – Berichten

Reacties zijn gesloten.