Samenstelling dorpsraad

De leden van de dorpsraad stellen zich graag aan u voor:

 

Tiny Oosterbosch

Tiny Oosterbosch – Voorzitter

Geboren in 1960, gehuwd en heb een dochter.
In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij drukkerij Snep in Eindhoven.
Sinds ik op Acht woon, vanaf 1988, ben ik bij diverse Achtse verenigingen actief betrokken.
Enkele jaren geleden ben ik mij gaan verdiepen, bij een politieke partij, in de Eindhovense politiek.
Hier heb ik als Fractiemedewerker/Bestuurslid de nodige ervaring opgedaan.
Daarom wil ik mij de komende jaren met dezelfde betrokkenheid samen met de Achtenaren inzetten voor Acht.

Rubeena Sharif

Rubeena Sharif – Vicevoorzitter

Woont sinds 4 jaar met man en zoon op Acht. Is geboren in India en 9 jaar geleden naar Eindhoven gekomen. Is een sociale, op mensen gerichte vrouw, positief denkend en met geloof in samenwerking. Vindt het geweldig dat ons dorp zo’n mooie cultuur heeft en we zoveel activiteiten hebben. Het valt op dat de mensen zo enthousiast zijn over Acht. Mijn doelstelling is om deze gemeenschap verder te gaan ondersteunen en meer te leren over Acht en de Achtenaren.

Gerard Smelt

Gerard Smelt – Penningmeester

Sinds 1989 woonachtig in Acht Zuid. Geboren in 1950, maar nog steeds actief in de administratieve- en juridische dienstverlening en bedrijfsadvisering. Sinds 2014 bestuurslid van Achtse Belangen.

Ton Dekkers

Ton Dekkers  – Bestuurslid Algemene Zaken

Woont sinds 1994 in de Amerlaan. Mijn connectie met Acht dateert al van 1974 (vrouw komt uit Acht). Werkzaam (geweest) in de ICT, met name in het begroten en plannen van grote(re) IT projecten. Jaren bestuurslid (en voorzitter) geweest, nu erelid, van de Nederlandse vakvereniging NESMA. Veel Achtenaren zullen mij kennen als de man met de camera op zijn buik bij de Carnavalsoptocht, Sinterklaas en de Acht van Acht. Als lid van Fotogroep Klick neemt ik deel aan de jaarlijkse fototentoonstelling in het Dorpshuis. Daarnaast ben ik bekend als concertfotograaf op Metal concerten en organisator van het meerdaagse FemME (Female Metal Event). Ik woon al vele jaren met plezier in Acht en wil -zonder eigen belang- met de Dorpsraad de leefbaarheid in Acht steunen en een klankbuis zijn voor Acht naar buiten, zoals naar de gemeente Eindhoven.

Peter Goedegebure

Peter Goedegebure – Secretaris
Ik ben baanloos en woon al meer dan 20 jaar met plezier op Acht. Hobby’s zijn muziek, programmeren, reizen en klussen. De Dorpsraad is er om de Achtenaren te verbinden; zowel onderling als richting gemeente en de overige instanties. Zij vertegenwoordigt de Achtenaren en moet daarom hun mening steunen. Hier wil ik mij voor inzetten. De Dorpsraad kan voor begeleiding zorgen en als spreekbuis dienen naar de diverse instanties. Afhankelijk van het onderwerp zullen een aantal inwoners ook zelf actief moeten zijn.

Gerelateerde berichten voor de categorie: Dorpsraad

Reacties zijn gesloten.