Acht Digitaal - De digitale kiosk voor Kerkdorp Acht

Samenstelling dorpsraadDe leden van de dorpsraad stellen zich graag aan u voor:

Tiny Oosterbosch

Geboren in 1960, gehuwd en heb een dochter.
In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij drukkerij Snep in Eindhoven.
Sinds ik op Acht woon, vanaf 1988, ben ik bij diverse Achtse verenigingen actief betrokken.
Enkele jaren geleden ben ik mij gaan verdiepen, bij een politieke partij, in de Eindhovense politiek.
Hier heb ik als Fractiemedewerker/Bestuurslid de nodige ervaring opgedaan.
Daarom wil ik mij de komende jaren met dezelfde betrokkenheid samen met de Achtenaren inzetten voor Acht.

Janny van der Heijden

Sinds 2013 woon ik met veel plezier op Acht. Mijn opa en oma woonden ook op Acht, omdat mijn opa stationschef was. Mijn vader is hier opgegroeid, dus mijn betrokkenheid met Acht bestaat al veel langer.
Ik houd van hardlopen en tuinieren en wandel veel met onze hond Ollie.
Ik werk bij de provincie Noord-Brabant en heb daar diverse functies vervuld als projectleider, strateeg en als programmamanager op uiteenlopende terreinen: van ontwikkeling landelijk gebied, bedrijventerreinen, openbaar vervoer, logistiek, natuur en milieu tot landbouw en Voedsel.
Graag wil ik me inzetten voor de Achtse gemeenschap, om zo een bijdrage te leveren aan de leefbaarheid en het behoud van het dorpse karakter van Acht. 

Gerard Smelt

Sinds 1989 woonachtig in Acht Zuid. Geboren in 1950, maar nog steeds actief in de administratieve- en juridische dienstverlening en bedrijfsadvisering. Sinds 2014 bestuurslid van Achtse Belangen

Ton Dekkers

Woont sinds 1994 in de Amerlaan. Mijn connectie met Acht dateert al van 1974 (vrouw komt uit Acht). Werkzaam (geweest) in de ICT, met name in het begroten en plannen van grote(re) IT projecten. Jaren bestuurslid (en voorzitter) geweest, nu erelid, van de Nederlandse vakvereniging NESMA. Veel Achtenaren zullen mij kennen als de man met de camera op zijn buik bij de Carnavalsoptocht, Sinterklaas en de Acht van Acht. Als lid van Fotogroep Klick neemt ik deel aan de jaarlijkse fototentoonstelling in het Dorpshuis. Daarnaast ben ik bekend als concertfotograaf op Metal concerten en organisator van het meerdaagse FemME (Female Metal Event). Ik woon al vele jaren met plezier in Acht en wil -zonder eigen belang- met de Dorpsraad de leefbaarheid in Acht steunen en een klankbuis zijn voor Acht naar buiten, zoals naar de gemeente Eindhoven.

Peter Goedegebure

Ik ben met pensioen en woon al meer dan 27 jaar met plezier op Acht. Hobby’s zijn muziek, programmeren, reizen en klussen. De Dorpsraad is er om de Achtenaren te verbinden; zowel onderling als richting gemeente en de overige instanties. Zij vertegenwoordigt de Achtenaren en moet daarom hun mening steunen. Hier wil ik mij voor inzetten. De Dorpsraad kan voor begeleiding zorgen en als spreekbuis dienen naar de diverse instanties. Afhankelijk van het onderwerp zullen een aantal inwoners ook zelf actief moeten zijn.

  • Nieuws delen?

  • Heb jij een tip voor Acht Digitaal? Wij staan altijd open voor interessante nieuwsberichten en leuke evenementen rondom kerkdorp Acht.

  • Vul direct ons formulier in!

  • Acht Digitaal nieuwsbrief

  • Ontvang direct, of eens per week, een e-mail met de laatste nieuwsberichten op de site van Acht Digitaal. Blijft op de hoogte en meldt je direct aan.