Zinderend Acht pakt dit jaar uit met de live act band ‘Starstruck’.

Op zaterdag 22 juni aanstaande gaat in Acht de nieuwste editie van Zinderend Acht de lucht in! Het festijn is een avondvullend evenement m.m.v. de knallende live act band ‘Starstruck’, een feest voor en met publiek! Het motto is “Are you ready to get Startruck?”.
Bereid je voor op een waanzinnige show vol hits en meezingers. Van Hazes tot Bieber en van guilty rock classics tot keiharde hardstyle. Voeg daar drums, gitaren en een bombardement aan special effects aan toe en je krijgt een overweldigend -nooit eerder vertoond- spektakel!
Starstruck combineert waanzinnige remixen van o.a. de grootste hits uit de jaren 90 met de zeroes en het heden dus iedereen komt aan zijn trekken!
De toegang tot het kerkplein van Acht is voor alle bezoekers gratis. De vorige edities hebben al geleerd dat er een ongekende gezellige sfeer heerst op deze dag wat naast het muzikale aanbod ook ongetwijfeld te danken is aan het karaktervolle plein in het hartje van het Achtse dorp en met ‘Starstruck’ denkt de organisatie dit jaar nog extra luister bij te zetten.
Zinderend heeft geen kosten, en door de vele vrijwilligers, ook geen moeite gespaard om het plein en de kiosk op een grandioze manier aan te kleden en sfeervol uit te lichten met als resultaat een schitterende ambiance voor de optredende artiesten. Het muzikale affiche staat dit jaar mede garant voor een groot spektakel vanwege de unieke combinatie met een heuse DJ show. Veel gezelliger kan het niet!
Zinderend Acht 2019 “Are you ready to get Starstruck” begint om 20.00 uur en de toegang is zoals gezegd gratis.
Voor meer informatie bezoek onze site op www.zinderendacht.nl, Facebook en Twitter!
Hopelijk tot dan!
Organisatie Zinderend Acht

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.