Zinderend Acht pakt dit jaar groot uit

Zinderend Acht pakt dit jaar groot uit met de feestband ‘LIJN 7’. “gas erop, dak eraf”

Op zaterdag 16 juni aanstaande gaat in Acht de nieuwste editie van Zinderend Acht de lucht in! Het festijn is een avondvullend evenement m.m.v. de knallende allround feestband & coverband ‘Lijn 7’, een feest voor en met publiek! Het motto is “gas erop, dak eraf”.

Het licht gaat uit, de spot gaat aan. Licht, rook, confetti en opzwepende muziek. De energie die bij Lijn 7 van de Achtse kiosk afspat, zorgt ervoor dat de vonk tussen de band en het publiek al bij de eerste liedjes overslaat. De band is springlevend en energieker dan ooit. Covers van hier tot Tokio. Queen, K3, André Hazes, Swedish House Mafia….Je kunt het zo gek niet bedenken of het komt voorbij.

Het is de organisatie met Lijn 7 dus gelukt om één van de beste en meest veelzijdige bands van de Benelux naar Acht te halen op dit zomerse feest en tegelijk alle bezoekers gratis toegang te verlenen tot het kerkplein van Acht. De vorige edities hebben al geleerd dat er een ongekende gezellige sfeer heerst op deze dag wat naast het muzikale aanbod ook ongetwijfeld te danken is aan het karaktervolle plein in het hartje van het Achtse dorp en met ‘Lijn 7’ denkt de organisatie dit jaar nog extra luister bij te zetten.

Zinderend heeft geen kosten, en door de vele vrijwilligers, ook geen moeite gespaard om het plein en de kiosk op een grandioze manier  aan te kleden en sfeervol uit te lichten met als resultaat een schitterende ambiance voor de optredende artiesten. Op het muzikale affiche staan verder diverse top DJ’s die mede garant staan voor een groot feest. Veel gezelliger kan niet!

Zinderend Acht 2018 “gas erop, dak eraf” begint om 20.00 uur en de toegang is zoals gezegd gratis.

Voor meer informatie bezoek onze site op www.zinderendacht.nl, Facebook en Twitter!

Hopelijk tot dan!

Organisatie Zinderend Acht

Hans

fotograaf, website bouwer

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.