Winnaars van #KroonopAcht

De jury van de Koningsdagwedstrijd #KroonopAcht was unaniem over de uitslag en wie de winnaars moesten zijn. Veel inzendingen kregen we niet, maar wat waren ze leuk!

Filmpjes

In de categorie filmpjes voor kinderen van 7 tot 9 jaar streden Jolé (8) en Ridhaan (7) met elkaar. Jolé kroop in de rol van koningin en sprak het volk toe. Wat daarbij opviel was haar natuurlijke, statige houding. Maar vooral de boodschap die ze voor ons allemaal had: Quarantaine is moeilijk, maar blijf op anderhalve meterafstand!

  1. Ridhaan lijkt ons een feestbeest pur sang.
    Jongetje staat voor beamerbeeld, klaar om te gaan dansen

    Ridhaan in startpose

    Als enige deelnemer had hij echt een kroon op zijn hoofd. Hij danste onvermoeid, in zijn oranje outfit, van links naar rechts op de beats van Snollebollekes. Zijn plezier spat van het scherm. Ridhaan plaatste zijn filmpje op YouTube en gebruikte de hashtag #KroonopAcht. En last but not least, de jury vermoed dat er achter de camera ook nog iemand heel veel lol had …

Ridhaan mag zijn 1e prijs gaan innen bij Cafetaria ‘t Barrierke; een gezinszakfriet voor 4 personen en 4 snacks. De tweede prijs die Jolé in ontvangst mag nemen komt van Trattoria Da Nando; pizza ter waarde van € 12,-

Raamversiering

Drie jongens op een versierde skelter voor een versierd huis. Koningsdag 2020.In de categorie raamversiering kregen we maar liefst een hele versierde voortuin onder ogen mét drie jongens in een traditioneel versierde skelter met aanhanger. Of Brik (9) , Vigo (7) en Wiebe (5) dat allemaal zelf versierd hadden of dat moeder Suzanne een handje geholpen heeft, dat weten we niet. Maar als je met zoveel aandacht een oranjesfeertje kweekt in deze tijden van corona,  dat moet dat volgens de jury beloond worden met een 1e prijs! De familie mag voor € 15,- iets lekkers bestellen bij Restaria ‘t Hof.

 

Bedankt

De webredactie van Digitaal Acht bedankt de collega’s van Kracht op Acht voor hun ondersteuning met de publiciteit rond deze wedstrijd en uiteraard Achtse Belangen/Dorpsraad, Cafetaria ’t Barrierke, Restaria ’t Hof en Trattoria Da Nando. Zonder subsidie en sponsoring hadden we onze winnaars niet kunnen verblijden met hun prijs!

 

 

 

Eén reactie:

  1. haha! achter de camera heeft iemand zeker lol Gehad:-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.