Wilt u iets doen tegen vlieghinder? Buurtinitiatief Eindhoven Noord zoekt versterking!

OPROEP

Wilt u iets doen tegen vlieghinder? Buurtinitiatief Eindhoven Noord zoekt versterking!

Inwoners van Eindhoven Noord hebben in toenemende mate ernstige overlast door vliegverkeer van Eindhoven Airport. Uit de rapportage van de COVM blijkt dat het aantal klachten explosief is gestegen in 2017. In Eindhoven noord zijn de meeste gehinderde burgers en is er sprake van een grote toename van het aantal melders en meldingen.

Buurt Initiatief Eindhoven Noord is opgericht in reactie op de toenemende overlast van het vliegverkeer en is actief in gesprek met de verantwoordelijke stakeholders om de overlast onder de aandacht te brengen en te beperken. Wij werken samen met Bewonersplatform Woensel Noord, Dorpsraad Acht , Leefbaarheidsteam Achtse Barrier en Beraad Vlieghinder Moet Minder (BVM2).  We hebben o.a. flyers verspreid en bijeenkomsten georganiseerd over vliegverkeer. Daarnaast zijn wij in gesprek met de politiek om verdere groei na 2020 te stoppen.

Als u ook iets wilt doen tegen de vlieghinder? Wij zijn op zoek naar mensen die actief met ons mee kunnen denken en doen. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Willem van den Brink uit Acht (tel. 0612043724) of Ben Koenen van Leefbaarheidsteam Achtse Barrier (tel. 0614320958)

Hans

fotograaf, website bouwer

Reacties zijn gesloten.