Wat doe jij met Koningsdag?

Dit jaar zijn er geen koningsspelen, rommelmarkten, fietsversierwedstrijden en Oranjefeesten en festivals. Waarschijnlijk ben je Netflix al een beetje beu en alleen maar gamen is opeens ook saai.

Kroon op Acht

Kracht op 8 en Acht Digitaal vinden dat er best wat leven in de brouwerij mag komen. Daarom doen we een beroep op jullie creativiteit. We vragen alle bewoners in Acht  om een raamversiering of een filmpje van maximaal anderhalve minuut te maken rond het thema #KroonopAcht. En natuurlijk krijgt de mooiste inzending een prijs. Wat dacht je van een grote gezinszak friet met vier snacks of een lekkere pizza?

Wat je kunt doen!

Je maakt een mooie raamversiering, hoe je dat doet mag je helemaal zelf weten. Of dat je een tekening of collage maakt. Of dat je alles uit de kast trekt en een heel raam bekleed dat maakt niet uit. Als het maar duidelijk is dat het thema #KroonopAcht is.
Misschien vind je het leuker om een toneelstukje te maken of ben je een goeie tonpraoter of zing je heel mooi. Dan kun je daar een filmpje van maken. Je mag echt helemaal zelf weten wat je tijdens die maximaal anderhalve minuut laat zien, als het maar over #KroonopAcht gaat.

Hoe je meedingt

Er zijn 3 leeftijdscategorieën 2-6, 7-12 en 13-100+ en twee disciplines: de raamversiering of het filmpje.

  • Raamversiering
    Als je een raamversiering hebt gemaakt dan stuur je een foto van je raam, met je naam, leeftijd en adresgegevens en eventueel je accountnaam op social media naar ons op. De jury wil je creatie natuurlijk ook in het echt komen bekijken. Ze komen tussen 27/4 17. 00 en uiterlijk 4 mei 18.00 kijken.

Let op! Misschien maken we wel een nieuwe foto voor op internet.

  • Filmpje
    Als je koos voor het filmpje dan plaats je het filmpje op YouTube. Vergeet niet om in het bijschrift onder het filmpje te vermelden dat je het filmpje hebt gemaakt in het kader van de koningsdagwedstrijd #KroonopAcht.

Wat je wel moet weten is dat wat jij maakt gedeeld gaat worden op de website van Acht en op facebook. Dus als je minderjarig bent en je komt zelf in beeld dan moeten je ouders daar toestemming voor geven. Als je jonger dan 16 jaar bent verwachten we van je dat je vader of je moeder of één van je verzorgers jou toestemming heeft gegeven voor je deelname. Daarom vraag je aan hem of haar dat hij/zij ons de link stuurt met jouw contactgegevens en je leeftijd en eventueel de gegevens waardoor we je bijdrage op social media kunnen vinden.

Je inzending moet op Koningsdag om 17.00 uur bij ons binnen zijn.

Social Media

Het thema van de wedstrijd is heeft een #, dus deel je creatie met de #KroonopAcht te delen via facebook en Instagram. Tag ons dan ook door #AchtDigitaal en #KrachtopAcht te gebruiken. Je views en je likes zullen zeker meetellen in de beoordeling van de jury, maar zijn niet doorslaggevend.

Bekendmaking prijswinnaars

Op 5 mei zal via facebook en Acht.nl bekend worden gemaakt wie de mooiste inzendingen hebben gemaakt en hoe je je prijs kunt innen.

Deze wedstrijd wordt mogelijk gemaakt door

Achtse Belangen/Dorpsraad, Cafetaria ’t Barrierke, Restaria ’t Hof en Trattoria Da Nando.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.