Voetbal Vereniging Acht VVA

v.v.Acht heeft momenteel 8 senioren elftallen en 26 jeugdteams. Dit betekent indien er gevoetbald wordt, er iedere zaterdag 13 jeugdteams voetballen op ons eigen sportpark en 13 elders in Eindhoven e.o.
Op zaterdag begint het om 9.00 uur en gaat het nonstop door 16.15 uur. De allerkleinste beginnen en de oudste jeugd eindigt op zaterdag. Ongeveer 150 spelers van Acht zijn dan actief geweest op onze accomodatie. Op zondag is het iets minder druk. Telkens spelen er 3,4 of  5 teams thuis. Elke zondag is dat wisselend. Vanaf 10.30 uur tot 16.15 uur. Beide dagen kunt u komen kijken. De koffie staat klaar.
Op maandag t/m vrijdag wordt er iedere avond gebruik gemaakt van de accomodatie om te trainen. Op dinsdag- en donderdagavond staat de koffie ook klaar. Andere dagen is de kantine gesloten.
Sinsdien we een kunstgrasveld hebben, kunnen we de leden iets meer bieden. Er kan meer getraind worden en afgelastingen is een heel stuk minder. Onze droom, die we al wel kenbaar gemaakt hebben, is een 2de kunstgrasveld. Momenteel zijn nog niet alle verenigingen in Eindhoven voorzien van minimaal 1 kunstgrasveld, maar hopelijk denkt de gemeente weer snel aan ons als dit wel verwezenlijkt is.
U bent altijd welkom op ons sportpark en/of in de kantine. Mocht u meer willen weten bekijk dan onze site. Gegevens over aanvangstijden en wedstrijdverslagen enz. kunt u terug vinden op: www.vvacht.nl

Reacties zijn gesloten.