KBO Kienen 2018

KBO info , Bewaren , Kienen, Jeu-de-boule


Kienen in Antonius door onze Seniorenvereniging KBO-Acht

Het hele jaar wordt er één keer per maand op woensdagavond gekiend in het Antonius aan de Amstelstraat 112 Op Acht. Behalve in augustus en december.
Vanaf 19.00 uur kunt u de kienplankjes uitzoeken en plaatsnemen in zaal De Amstel. De plankjes kosten € 1,50 per stuk; na de pauze is dat € 0,75 per stuk. Bij binnenkomst wordt u een kopje koffie of thee aangeboden namens het huis. Om 19.30 uur start het kienen. Er zijn prijzen voor één vol rijtje of een volle plank. Koffie, thee, koek, handdoeken, bodylotion, wasmiddel, het kan van alles zijn. We doen ons best om steeds weer leuke prijzen in te slaan en hebben het idee dat het zeer gewaardeerd wordt. Ook niet-leden zijn van harte welkom en die zijn er ook. Rond 20.30 uur volgt een pauze waarin u zelf een drankje kunt kopen. In deze pauze wordt er een loterij gehouden. Vijf lotjes voor één euro. Om 22.00 uur is het afgelopen en zo kan iedereen op tijd weer thuis zijn.
Met hulp van de vrijwilligers, die voor de koffie en thee zorgen en na afloop opruimen, beloven het weer gezellige avonden te worden.
Graag tot ziens!
Corrie van Helvert en Lies Castelijns

In 2018 kienen we op woensdagavond op 10 januari; 7 februari; 14 maart; 11 april; 9 mei; 27 juni; 18 juli; 26 september; 24 oktober en 28 november. In augustus en december geen kienen.

Reacties zijn gesloten.