Uitnodiging Mispelhoefloop 1 december 2019

Op zondag 1 december a.s. staat de 7e versie van de Mispelhoefloop op de agenda. Ze gaan er weer een leuk loopfeestje van maken met indien gewenst nog een brunch na afloop en/of gezellig wat na-drinken bij de Mispelhoef.
Er zijn veel trouwe lopers, waarvan er een aantal zelfs alle keren heeft deelgenomen. Deze herinneren zich nog de eerste versie die, om het organisatorisch makkelijker te maken, alleen over het industrieterrein ging. Inmiddels is er een veel leuker parcours wat door het hartje van ons kerkdorp Acht gaat.
De Mispelhoefloop is een laagdrempelig, leuk en recreatief evenement voor jong en minder jong. Nemen jullie ook deze keer weer deel aan de “acht van Acht” van 8 km of de halve “acht van Acht” van 4 km?

De start van de 4 km is om 10.30 uur en de start van de 8 km is om 11.15 uur. Voor beide afstanden is er een limiet van 250 deelnemers.

Je kunt je inschrijven via www.inschrijven.nl. De kosten bedragen € 6,00 en er is een mogelijkheid om een extra donatie te doen voor 2Climb2Raise.

De organisatie is in handen van de Mispelhoef met ondersteuning van Eindhoven Atletiek.

Voor meer informatie zie de Facebookpagina van de Mispelhoefloop of bel naar 06-12422389.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.