Tussen Kunst en Kitsch

Ook in 2019 gaan we weer een taxatiemiddag voor u organiseren en dat doen we dit jaar voor de vijfde keer, oftewel we vieren ons eerste lustrum! De ‘Vrienden van Sint Petrus’ hebben opnieuw een aantal experts van het bekende tv-programma ‘Tussen Kunst en Kitsch’ bereid gevonden om mee te werken aan deze taxatiemiddag in de Petruskerk.
U wordt dus weer net als voorgaande jaren in de gelegenheid gesteld om de spullen, waarvan u heel graag zou willen weten waar ze vandaan komen, uit welke periode ze zijn én (ook altijd interessant om te weten) wat de waarde is, vakkundig te laten bekijken! U kunt die objecten meenemen naar de Petruskerk om de experts te laten vaststellen of de emotionele waarde misschien wel groter is dan de werkelijke waarde.
Op zaterdagmiddag 7 september zijn de heren Jan Beekman, Willem de Winter, Martijn Akkerman, Joseph Estié en Jaap Polak, alsmede een medewerker van Kunsthandel Bies in Eindhoven, weer bereid om hun kennis en kunde met u te delen. De kaartverkoop start op 1 augustus: op de pastorie van de Petruskerk of via de website www.vriendensintpetrus.nl. In de voorverkoop is de prijs 6 euro per kaart en op de dag zelf 8 euro. We hopen weer veel belangstellenden te mogen ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.