Sportgroepje voor mensen met lichamelijke beperking

Begin dit jaar is High5Low5 gestart. Het is een sportgroepje voor mensen met een lichamelijke beperking in de leeftijd van 25 tot 65 jaar. Nieuwe deelnemers én een actieve motiverende trainer zijn meer dan welkom in deze super gezellige groep waar respect voor elkaar, sportiviteit en socialiseren voorop staat!

Groene vloer van een sporthal met gekleurde lijnen van verschillende sporten

Foto van Erich Westendarp via Pixabay (Pixabay License)

Waar en wanneer

Iedere vrijdagmiddag zijn ze van 13.00 tot 14.30 actief in Sporthal De Mortel (Achtse Barrier). De leden hebben bewust gekozen voor een tijdstip overdag omdat voor veel deelnemers hun energiepeil ‘s avonds te laag is.

Ook voor mij?

Er wordt een mix aan sporten uitgeoefend, denk aan tennis, basketbal of badminton. Maar ook een conditie parcours behoort tot de mogelijkheden. Het fijne van deze sportgroep is dat iedereen op zijn eigen niveau mee kan doen; een verstoord looppatroon of rolstoelafhankelijk zijn is geen belemmering om mee te doen.

Meer weten?

Je kunt de sportgroep per e-mail bereiken via sportgroep-high5low5@hotmail.com of je kunt een kijkje nemen op de facebookpagina van de groep: High5Low5

Oprichter Marjan van Deursen en medebeheerder Diana Baert zien je graag komen. Zodat je kunt ervaren hoe een uurtje sporten een positieve werking kan hebben.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.