Sinterklaas ook dit jaar weer in ACHT!

Ook dit jaar zijn wij (Sint Nicolaasvereniging Acht) er weer zeker van dat hij weer komt.
Wij begeleiden hem al voor de 97e keer en zorgen dat net als al die andere jaren, de intocht op zondag 17 november weer netjes gaat verlopen. Dat hij dan ook de tijd neemt voor alle kinderen en dat die allemaal de kans krijgen om hem een handje te schudden en om een leuke foto te maken op de Kiosk.
Maar we zorgen er ook voor dat hij in de periode hierna allerlei groeperingen bezoekt, denk dan aan: de lagere school, de peuterspeelzaal, de bejaarden in het Antonius huis, de voetbalclub, de kinderen in het dorpshuis, diverse bedrijven maar ook huisbezoeken bij de mensen die daar om vragen. Wilt u nog boeken kijk dan op “sinterklaasopacht@outlook.com” !
Natuurlijk volgt er als laatst de uittocht op 6 december waar de Sint zich op diverse plaatsen in Acht meldt om snoepzakken uit te delen aan de kleintjes en om alle kinderen de mogelijkheid te bieden om bij hem op het paard te komen zitten.
U zult begrijpen dat er aan een dergelijk programma een behoorlijk prijskaartje hangt, daarom zullen de leden van onze vereniging direct na het inhalen op 17 november bij alle Achtenaren aanbellen met de vraag om onze vereniging te steunen.
Ieder jaar weer horen onze leden dat het heel mooi en uniek is zoals de Sint in Acht begeleid wordt, dus denk met ons mee en steun de vereniging.
Onze leden hebben dan ook bonnen bij die je op 6 december kunt inleveren om dan een snoepzak te krijgen.
Omdat we steeds korter bij het 100 jarig bestaan (2022) komen hebben we inmiddels een “Club van 100” opgericht, dat zijn allemaal personen, bedrijven, vriendengroepen, families etc. die bereid zijn om éénmalig € 100,- te storten om straks ook groots uit te kunnen pakken als dat 100 jarig bestaan wordt gevierd.
Daarnaast zijn we druk bezig om nog naar andere mogelijkheden te kijken die ons ook verder kunnen helpen.
Graag doen we nog een keer een oproep aan mensen die oude foto’s en/of filmmateriaal hebben uit de Sinterklaasperiodes van weleer. Hoe ouder hoe beter, dus als u nog iets hebt laat het ons weten.
Route op 6 december:
10.30 uur Kiosk                      14.00 uur Roerstraat
11.00 uur Amerlaan                 14.30 uur Spaarnestraat
11.15 uur Simon van Hapertlaan 14.45 uur Waal/Scheldestraat
11.30 uur Gebr. Ganslaan         15.00 uur Haringvliet
11.45 uur Niersstraat                15.30 uur Kiosk
Sint Nicolaasvereniging Acht

0

2 reacties:

  1. Route op 6 december is uitgebreid beschreven, maar waar vind ik de route van de intocht op 17 november?

    0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.