Sinterklaas in Acht?

Lieve kinderen en beste ouders,

sint en piet , vorig jaar

Sinterklaas had jullie op deze site graag het nieuws gebracht dat de Sint Nicolaasvereniging Acht een mooi alternatief had bedacht voor de traditionele intocht op Acht. Maar zoals zoveel dingen dit jaar, loopt het helaas iets anders. In de komende editie van Kijk op Acht staat dan ook iets dat we, door de RIVM-maatregelen die in ieder geval van 4 t/m 18 november gelden, niet waar kunnen maken.

In tegenstelling tot het bericht in Kijk op Acht kan op 15 november geen “Welkom Sinterklaas” in de kerk worden gehouden. Tot zover het slechte nieuws.

Het goede nieuws is dat we wel al een mooi draaiboek hebben liggen om ervoor te zorgen dat de kinderen uit Acht, zodra het weer kan, alsnog een bezoek kunnen brengen aan Sinterklaas in de kerk. Daarbij hopen we dan ook, samen met jullie, dat de maatregelen niet worden verlengd.​

We gaan er op dit moment vanuit dat we in het weekend van 28 en 29 november een uniek, gezellig en niet te vergeten “Bezoek aan Sinterklaas” kunnen organiseren.​ Op deze site zal een link worden geplaatst waarmee kan worden gereserveerd.

Hierbij alvast een tipje van de sluier:

Er wordt gewerkt in tijdsblokken van 15 minuten en maximaal 30 bezoekers per keer. Voor de duidelijkheid: onder maximaal 30 personen worden zowel ouders als kinderen bedoeld. Dit is wel exclusief “personeel” 😉

De kinderen krijgen de mogelijkheid om hun tekening bij “Postpiet” in de brievenbus te doen, Bakpiet in actie te zien en misschien nog iets te leren van Hoofdpiet, Lange piet en Acrobatenpiet. Vanzelfsprekend zal dit alles van een leien dakje gaan…

Per inschrijving is minimaal én maximaal 1 ouder toegestaan. Daarmee hopen we zoveel mogelijk kinderen in de kerk te krijgen.

Als het goed is hebben jullie al gezien dat Sinterklaas onderweg is naar Nederland. Maar zijn er wel genoeg kolen om de stoomboot naar Nederland te krijgen? Sinterklaas is daar helemaal niet bang voor en kijkt er naar uit jullie allemaal in het mooie dorp Acht te zien in het weekend van 28 en 29 november. Tot die tijd in ieder geval een hele fijne Sinterklaastijd. Geniet ervan! Enne, braaf zijn hè.
Vriendelijke groeten

Hieronder kan je reserveren, selecteer de datum 29 november , selecteer een tijd, en ga verder…

Sint Nicolaasvereniging Acht

sinterklaasopacht@outlook.com

 

Bericht verloopt op 11 December 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.