Sinterklaas op Acht

Ja mensen, onze vereniging is nu al weer bezig met de organisatie van het Sinterklaasfeest in 2018. Op zondag 18 november zal hij weer op feestelijke wijze op Acht worden binnengehaald.

Naast de intocht worden echter ook bezoeken aan Achtse verenigingen en het Antonius gebracht. Daarnaast willen we iedereen eraan herinneren dat er de mogelijkheid is om in de periode van inhalen tot aan de uittocht, Sint te boeken voor een huisbezoek. Andere jaren werd daar een vol uur voor uitgetrokken, maar de ervaring leert dat een ½ uur meer dan voldoende is en de prijs die er aan zo’n particulier huisbezoek hangt start bij € 50,-. Maar alles is bespreekbaar en maatwerk is zeker mogelijk. Neem voor informatie en reserveringen contact op met de sinterklaasvereniging via het mailadres sinterklaasopacht@outlook.com. Uiteraard blijft de mogelijkheid bestaan om ook zakelijk te boeken en de Sint naar uw bedrijf te laten komen met een in overleg samengesteld programma.

Waar wij ook al geruime tijd mee bezig zijn is het 100 jarig bestaan van onze vereniging. De “Sint Nicolaasvereniging Acht” is opgericht in 1922, dus over 4 jaar is het al zover.
We hebben binnen onze vereniging een commissie samengesteld die zich daar speciaal met bezighoudt.
Wij zagen dat onze reserves jaarlijks wat minder werden, maar konden mede ook dankzij enkele sponsoren en onze jaarlijkse huis aan huis collecte (week na intocht), onze vereniging draaiende houden.
We gaan zeker niet klagen met “gezonde benen” maar het moet wel duidelijk zijn dat we, als we het jubileum groots willen gaan vieren samen met de kinderen, geld zullen moeten binnenhalen.
Daarom hebben wij vorig jaar al de “Club van 100” opgericht. Dat zijn mensen/bedrijven die ons een warm hart toedragen en € 100,= willen doneren. Ook zijn we met behulp van vrijwilligers begonnen om tijdens de intocht koffie en chocomel te schenken. Komend jaar zullen nog meer van dit soort activiteiten zichbaar worden. We hopen daarbij op jullie enthousiaste ondersteuning.

In ieder geval graag tot 18 november 2018!

Sinterklaas

Hans

fotograaf, website bouwer

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.