Sint is oud, maar de Sint Nicolaasvereniging ook!

Club van 100

Sint Nicolaasvereniging initieert Club van 100

De Sint Nicolaasvereniging Acht is opgericht in 1922. Dat betekent dat deze vereniging in 2022 100 jaar bestaat! Reden voor een feestje!
Misschien kunt u zich nog herinneren dat de vereniging bij het 75-jarig bestaan in 1997 het kinderfeest compleet gemaakt door de een heus circus naar Acht te laten komen. In 2022 wil de Sint Nicolaasvereniging ter ere van het 100-jarig bestaan opnieuw een groots feest organiseren. De organisatie van de viering is in handen van een eigen commissie. Het programma is uiteraard nog niet bekend.

Club van 100

Na 100 jaar weten we wel dat het geven van een feest voor de kinderen erg duur kan zijn. Daarom is de ‘Club van 100’ in het leven geroepen. Je kunt lid worden van deze club als je € 100,- doneert aan de Sint Nicolaasvereniging Acht. Je kunt je als individu aanmelden, maar ook als gezin, groep vrienden, voetbalteam, bedrijf, vereniging, et cetera.

Wie de leden van De Club van 100 zijn is uiteindelijk te lezen op een mooi bord dat een prominente plek in het dorp krijgt. Uiteraard zijn anonieme donaties ook van harte welkom.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.