Siamees Noah weer thuis

Een paar weken geleden deed Erna een oproep omdat haar Siamese kat Noah sinds 27 februari vermist werd. Deze week liet ze ons weten dat het dier weer thuis is.

Noah hebben wij zondagavond 5 maart terug gevonden na een telefoontje van een mevrouw die aan de Bokrijkstraat woont. Zij had hem daar al een paar dagen gezien als hij ‘s-avonds eten uit vuilniszakken probeerde te halen. Zij had op internet gezien dat hij vermist werd.

Mijn man en ik zijn daar rond gaan lopen en roepen. Opeens hoorde ik een bekende miauw. Nog eens roepen en daar kwam Noah uit de bosjes aan draven.

Erg vermagerd, maar lijkt verder gezond. Wij en Noah ongelooflijk blij.

Ik bedankt iedereen, die heeft geholpen om naar hem uit te kijken, voor de moeite.

Groetjes, Erna

2 reacties:

 1. Dag Erna,

  Tijdens mijn zoektocht naar een Siamese dekkater kwam ik jouw verhaal tegen. Wat geweldig dat jullie je Siamees weer terug hebben gevonden. Het lijkt mij het ergste wat er is, als je poes niet thuis komt en je niet weet wat er is gebeurd…..

  Ik hoop niet dat je het vervelend vindt dat ik je mail maar wij hebben een jaar geleden ons katertje (broertje en maatje van ons Siamese poesje) verloren door een ongeluk en zijn nu op zoek naar een Siamese dekkater zodat zij weer een maatje heeft.
  Het is heel brutaal maar ik zag jullie Noah en vroeg me af of hij misschien dekkater is….

  Hopend op een reactie,

  Met vriendelijke groet,

 2. Dag Cootje,

  Sorry voor mijn late reactie. Wist niet dat er berichtjes binnen konden komen. Wat triest dat jullie katertje door een ongeluk om het leven is gekomen. Sterkte er nog mee.
  Helaas voor jullie, onze Siamees Noah is geen dekkater. Wij kunnen jullie daar dus niet mee helpen.

  Vriendelijke groeten,
  Erna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.