Scouts gezocht!

Heb jij ook zo heerlijk buiten gespeeld tijdens de zomervakantie? Bij ons kun je dat elke zaterdag (of vrijdagavond) doen, het hele jaar door! Kom eens kijken bij scouting Johannes Vianney! We gaan vrijdag 4 en zaterdag 5 september weer beginnen!  Omdat er na de zomervakantie kinderen doorschuiven naar de volgende groepen ontstaat er ruimte voor nieuwe kinderen.

Is scouting leuk voor mijn kind?

Scouting is een beleving. Eigenlijk is er geen kant-en-klaar antwoord te geven maar is het een kwestie van komen kijken en meedoen.

Ook in deze coronatijden kunnen wij kinderen het plezier van buitenspelen laten beleven. Het is ons zelfs gelukt om onder de geldende RIVM-maatregelen de zomerkampen door te laten gaan en onze jeugd- en stafleden hebben daar allemaal veel plezier aan beleefd. Scouting staat voor uitdaging! Omdat je bij scouting jezelf mag zijn en ieder kind de kans krijgt ergens goed in te zijn, draagt scouting bij aan het vergroten van het zelfvertrouwen en de persoonlijke ontwikkeling van kinderen.

Kom samen met je kinderen kijken bij onze blokhut en de ruimte waar ze mogen spelen. Het zal niet tegenvallen! Misschien ontdekken de kinderen wel vriendjes van school die al eerder lid werden.

Wanneer

Vanaf zaterdag 5 september zijn wij er elke zaterdagmiddag om 14.00 uur (behalve 26-09) en als je kind het leuk vindt dan mag het direct meespelen. Op vrijdagavond van 19.00 tot 21.00 uur start een nieuwe groep voor jongens en meisjes van 10 t/m 14 jaar . Zo kunnen ze scouting combineren met hun sport! Elke zaterdagmiddag spelen wij van 14.00 tot 16.15 (jongste groepen) of tot 17.00 uur. Je mag gratis en vrijblijvend 3x met ons meedoen voordat we je vragen of je echt lid wilt worden.

Wie zijn wij?

Johannes Vianney is een onafhankelijke scoutinggroep. Wij bestaan ruim 75 jaar. We hebben het geluk om midden in de natuur, op een supergave plek op het terrein van landgoed de Grote Beek, het scoutingspel te kunnen spelen. We zijn een scoutinggroep die kinderen motiveert, uitdaagt en vooral laat genieten van het samen buiten spelen. Het stafteam zorgt elke week voor een afwisselend programma.

Ons adres is: Scouting Johannes Vianney, Grote Beekstraat 12 te Eindhoven (op het terrein van de Grote Beek, volg de borden naar parkeerplaats P3 of P6 en dan zie je onze blokhut liggen). Wil je jezelf aanmelden voor een keertje meedoen mail dan naar scouting@vianney.nl of vul het formulier in op de https://vianney.nl/kom-kijken-formulier

Heb je vragen dan kun je bellen naar 06-12305045 (Sofie) of 06-31963619 (Marie-Louise).

Groetjes namens alle stafleden van scouting Johannes Vianney

www.vianney.nl
https://www.facebook.com/ScoutingVianney

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.