Buurkracht

Energie besparen met zonnepanelen040zonne-energie

Buurkracht zijn inwoners van Acht die samen met u energieverbruik inzichtelijk willen maken, samen tot besparingen te komen, voordat u eerst moet investeren. Hoe dit werkt wordt uitgelegd door de buurtcoördinator van Buurkracht. Daarnaast zullen  vrijwilligers van 040energie belangeloos aandacht besteden aan zonnepanelen, ervaringen delen en de mogelijkheid bespreken om deze voordelig collectief aan te schaffen. 040energie is een vereniging zonder winstoogmerk, met meer dan 200 leden en heeft als doel het verduurzamen van het energieverbruik in Eindhoven.

Zonne-energie draagt bij aan een beter milieu en is goed voor uw portemonnee! De opbrengst kun je vergelijken met 6 procent rente op een spaarrekening. In veel gevallen verdient u de investering in 7-8 jaar terug en hebt u daarna minstens 15 jaar gratis stroom.

Wellicht hebt u al eens overwogen zonnepanelen aan te schaffen, maar zijn er vragen zodat het er toch niet van gekomen is. Te veel aanbieders, wat is de kwaliteit, is mijn huis wel geschikt, wie kan de BTW teruggave regelen? Al deze aspecten komen aan de orde.040zonne-energie-huis

Acht heeft een eigen wijkambassadeur van 040energie. Misschien kent u Guido wel persoonlijk.

Meer informatie  via de website.

Guido Wilmes (Buurkracht) en Gé de Jong (040energie)
Telefoon: 0611356748
E-mail: acht@040energie.nl
Website: www.040energie.nl/040zon
Website: www.buurkracht.nl/buurten/acht-eindhoven

Reacties zijn gesloten.