Petanque

 

Wellicht heb jij, jeu de boules al eens gespeeld tijdens een van jouw vakanties op een Frans dorpsplein, op een camping of elders en denk jij: JA, dat was een leuk spel! Inderdaad, jeu de boules spelen is hartstikke leuk.
Onze leus is daarom ook: “Kom jeu de boulen”. Iedereen is welkom.
Op de dinsdagavonden, tussen 19.00 en 22.30 uur, stelt Pétanque Club Eindhoven, jou in de gelegenheid om kennis te maken met het jeu de boules spel. Wij spelen dan 3 rondes met door het systeem steeds wisselende mixteams. U kunt het spel in de praktijk zien en zelf een balletje mee gooien. Het verplicht u tot niets.

Jeu de boules is een leuke sportieve manier om in beweging en fit te blijven, kan door vrijwel iedereen beoefend worden zonder dat fysieke beperkingen snel een rol gaan spelen, een sport voor jong en oud, zowel recreatief als in competitieverband mogelijk, iedereen kan direct aanhaken, iedereen kan het. Oefening baart echter wel kunst en zo kun je door de tijd als je wilt je prestaties verbeteren. De grootste groep mensen speelt echter puur voor de gezelligheid en om actief bezig te zijn. Het sociale aspect speelt een grote rol.

Kom eens binnenlopen op de dinsdagavond. Kopje koffie e/o thee staat voor jou klaar!
Wij spelen in de Pétanque accommodatie aan de Vijfkamplaan op het complex Eindhoven Noord.
De ingang ligt recht tegenover de ingang van het Ir. Ottenbad.

 

 

Voor nadere informatie kun je bellen op 0639566252 of mailen naar h.leeuwaarden@gmail.com.

Reacties zijn gesloten.