Openbare vergadering Dorpsraad

Uitnodiging   Openbare vergadering Dorpsraad
Beste bewoners,

Wij willen u van harte uitnodigen voor de openbare vergadering van de Dorpsraad Acht op: woensdag 14 maart 2018 om 20:00 uur in het Dorpshuis Acht aan de Lekstraat 4. Dit is de laatste vergadering die georganiseerd wordt door de huidige Dorpsraad.
Tijdens deze bijeenkomst zal de aftredende Dorpsraad een kort overzicht geven over de onderwerpen die de afgelopen vier jaar op de agenda hebben gestaan. Hierbij zal er niet enkel gefocust worden op de dingen die zijn bereikt maar zullen we ook stilstaan bij de zaken waar we als Dorpsraad aan zijn begonnen maar die nog niet af zijn of die continu aandacht behoeven. Ook zullen we de onderwerpen benoemen die de komende periode, naar onze mening, de inzet van een nieuwe Dorpsraad nodig maken.

Daarnaast staat de vergadering in het teken van de nieuwe, te verkiezen Dorpsraad…..

Zoals u heeft kunnen vernemen via de media, zijn er op woensdag 21 maart 2018 verkiezingen voor de gemeenteraad in Eindhoven. Maar wat wellicht niet iedereen weet, is dat u als Achtenaar, die dag, in de hal van het stembureau van het Antoniushuis, ook de gelegenheid heeft om te stemmen op kandidaten voor de nieuwe Dorpsraad. Wij roepen u op om daar zeker gebruik van te maken.

Om de verkiezingen echter door te laten gaan hebben we wel voldoende kandidaten nodig voor de Dorpsraad Acht. We zijn daarom dringend op zoek naar een goede afspiegeling van jong en oud, van man en vrouw, die zich willen inzetten om de leefbaarheid en het karakter van Acht te behouden en liefst nog verder uit te bouwen. 

Denk nu niet: “mijn buurman zal het wel doen, dus ik zie wel”. Als Acht je aan het hart gaat, meld je dan aan voor een leuke en nuttige klus als lid van de Dorpsraad. Informatie hierover is te vinden op onze website www.dorpsraadacht.nl waar u zich ook nog kunt aanmelden als kandidaat. Op 13 maart 2018 sluit de kandidaatstelling.

In onze bijeenkomst van 14 maart 2018 zullen de kandidaten voor de nieuwe Dorpsraad zich kort presenteren zodat u op 21 maart 2018 weet op wie u stemt.

Daarom aan alle Achtenaren de oproep om op woensdag 14 maart 2018, om 20:00 uur, massaal naar deze bijeenkomst in het Dorpshuis te komen. Wij zorgen voor koffie/thee en een drankje na afloop.

Namens de Dorpsraad Acht,

Remco van Dooren, voorzitter

www.dorpsraadacht.nl, info@dorpsraadacht.nl

Hans

fotograaf, website bouwer

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.