Open dag bij Werk & Uitleg met gratis proeflessen

Werk & Uitleg is een creatieve werkplaats voor dagbesteding, begeleiding, reintegratie en herstel. Deelnemers kunnen afhankelijk van de hulpvraag een aantal dagdelen of uren per week komen werken. We bieden maatwerk bij bijvoorbeeld vragen rondom dagstructurering, herstellen bij burnout of PTSS en dagbesteding. Alles wat gemaakt wordt mag mee naar huis genomen worden. In onze rustige werkplaats is geen tijdsdruk. Hierdoor kan de deelnemer zich ontspannen en zich zelf zijn. In de werkplaats worden ook cursussen gegeven op het gebied van Ontspannen en Expressie.

Op zaterdag 25 januari ben je u tussen 10.00 uur en 17.00 uur van harte welkom. U kunt dan komen kijken in de werkplaats en deelnemen aan gratis proeflessen: toneelimprovisatie, Meditatie & Yoga en een proefles van de cursus  ‘Ontspannen kun je leren’.

Deze cursussen starten vanaf februari in de werkplaats van http://www.werkenuitleg.nl aan de Ondernemingenweg 19 op het Industrie terrein Achtse Barrier. Aanmelden voor de proeflessen is noodzakelijk. Voor meer info en opgeven kunt u bellen met Carolina Janssen 040-2421930 of mailen naar info@carolinajanssen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.