Maak kennis met tennis bij Tegenbosch op Sportpark Eindhoven Noord.

Een tennisvereniging die borg staat voor sportiviteit en gezelligheid en waar iedereen zich snel thuis voelt. Het creëren van een thuisgevoel staat naast het aanbieden van een goed tennisproduct centraal. Dus denk je erover (weer) te gaan sporten in de buurt, kom dan eens kennis maken met tennis. Natuurlijk zijn nieuwe leden het hele jaar door welkom, maar in de komende weken schenken we hier wat extra aandacht aan, omdat begin april de nieuwe cyclus met tennislessen start.

Tennis een sport voor jong en oud.
Jonge tennissers 5-10 jaar nemen eerst deel aan het tenniskidsprogramma met special materiaal en spelregels. Vanaf circa 10 jaar wordt gespeeld op het hele veld en afhankelijk van het spelniveau met hardere ballen. Een enthousiaste jeugdcommissie zorgt voor een aantrekkelijk programma naast de trainingen en competitie-wedstrijden. Met 180 jeugdleden kunnen we ervoor zorgen dat iedereen op het juiste niveau kan tennissen. De trainingen voor de jeugd zijn op doordeweekse dagen tussen 15.00 – 19.00 uur. De competitiewedstrijden zijn op zondag (ochtend).

Tennis is een sport die je eenvoudig naast of na een andere sport op kunt pakken. De flexibele trainingsmogelijkheden en bijna altijd banen om vrij te tennissen, zorgen ervoor dat ook als je wat minder tijd hebt, of onregelmatig kunt sporten tennis uitermate geschikt is. Onderscheidend van de sportschool is de verenigingscultuur. Voor of na het sporten zijn er ruime mogelijkheden om nog wat gezellige tijd met vrienden door te brengen. Op alle doordeweekse dagen worden trainingen verzorgd vanaf 18.00 – 22.00 uur.

Bij Tegenbosch tennissen meer dan 100 leden die 65-jaar of ouder zijn.
Deze oudere leden tennissen vooral overdag en sluiten een ochtend of middag tennis af met een gezamenlijk drankje en regelmatig iets lekkers als er iemand jarig is.

Professionele begeleiding
De trainingen bij Tegenbosch worden allen verzorgd door gediplomeerde trainers. Door groepsgroottes van 4 – 8 personen krijgt iedereen de aandacht die nodig is om snel de basisvaardigheden te leren en door te ontwikkelen. De indeling van de trainingsgroepen vindt plaats op basis van leeftijd en spelniveau.

 

 

 

Op zowel 18 maart verzorgen onze trainers een dynamische tennisclinic.

Van 10.00 tot 12.30 uur kun je vrijblijvend kennis maken met tennis bij Tegenbosch. Jongeren vanaf 5 jaar en volwassenen tot wel 80 jaar maken in groepen kennis met de verschillende onderdelen van het tennisspel.
Gratis lessen tussen 22 en 31 maart

Wil je een keer gratis deelnemen aan een tennisles, dan kan dat in de 2de helft van maart. Na aanmelding wordt er contact met je opgenomen voor een gratis les met leeftijdsgenoten.

Wil je in maart een keer een deelnemen aan onze gezellige husselavonden (2 of 3 partijtjes tennis van 45 minuten), dan kan dit na aanmelding ook.

Aanmelden voor een of meerdere activiteiten doe je door een e-mail te sturen naar kennismaking@tegenbosch.nl. Vermeld naam, leeftijd, telefoonnummer en onderdeel waaraan je mee wilt doen en er wordt contact met je opgenomen.

In 2018 hebben we een extra aantrekkelijk aanbod voor 40-plussers die (weer) willen beginnen met tennis. Op de eerste cyclus van 15 tennislessen krijg je een korting van minimaal 40 euro.

 

Voor meer info over Tegenbosch en de kosten voor het lidmaatschap verwijzen we naar www.tegenbosch.nl

Hans

fotograaf, website bouwer

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.