Kennismaken met ‘t Frits

Voor groep 8-leerlingen en hun ouders organiseert Frits Philips lyceum-mavo diverse activiteiten om alvast kennis te kunnen maken met het voortgezet onderwijs in het algemeen en met het Frits Philips in het bijzonder. Alle activiteiten passen binnen de RIVM-richtlijnen in verband met het Coronavirus.

Blik op Frits

Op woensdagmiddag krijgen groep 8-leerlingen de kans om onze school in bedrijf te zien. Blik op Frits gaat van start op woensdag 23 september. Klik hier voor meer informatie en om aan te melden.
Ouders die meer informatie willen over onze school, zijn van harte welkom op onze Blik op Frits-ouderavonden. Klik hier voor meer informatie en om aan te melden.

Informatieavond met lessen

Op dinsdag 17 november is er een informatieavond met lessen voor groep 8-leerlingen. Klik hier voor meer informatie en om aan te melden. Deze avond is uitsluitend voor leerlingen. Ouders zijn van harte welkom op één van de Blik op Frits-ouderavonden. Open Avond en Open Dag: Iedereen die belangstelling heeft voor onze school is van harte welkom op de Open Avond, 15 januari, of de Open Dag, 16 januari. De organisatie ervan zal zodanig geregeld worden dat ook gedurende deze dagen de RIVM-richtlijnen in acht worden genomen. De precieze vormgeving zal in januari op onze website www.fritsphilips.eu te vinden zijn.

Tot slot

Meer informatie over de brugklas vindt u op onze website, tabblad ‘Naar het Frits’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.